sommerduskregn

Hva er en sommer uten duskregn? I dag var en sånn herlig dag. Det var så utrolig fint vær, og 26 grader i luften. Så da la jeg ut på en tur med en av hundene, og var kommet halvveis da skyene åpnet seg. Og jeg kan ikke si at mitt shorts og singlet antrekk ikke passet helt til de store tunge regndråpene, som falt ned fra himmelen for å lage flekker på den grønne shortsen min. Så var det bare å finne seg et høyt tre å søke ly under, før vi småløp resten av veien. Jeg er ikke spesielt glad i regn resten av året, men i dag må jeg faktisk si at det var litt deilig. Lukten av både vått gress og våt asfalt har alltid vært ekte sommerlukter for meg. Nå ser det ut som at det skinner opp igjen, så vi får håpe på det beste.


/ bilde tatt av meg, før regndråpene fikk kronbladene til å henge, hihi.


I morgen reiser vi som sagt, og blir der til  onsdag. Det er altså Haugesund, og kanskje sildajazz, vi setter kursen mot når vi drar. Det blir jo kjempekoselig! Tar med kameraet, og håper det blir en del gode fine bilder å vise dere når jeg er tilbake. Så får dere kose dere hjemme, eller hvor dere enn befinner dere mens jeg er borte. Så snakkes vi på tirsdag eller onsdag!

Skal du noe spennende i helgen?

rose garden


/ bildene er tatt av meg


Hva synest du?

my summerholiday this far

♥ Jeg har knipset bilder

♥ Jeg har fått litt sol og varme på den vinterbleke huden min

♥ Badet

♥ Gått barbeint i gresset

♥ Hilst på mine nye drøvtyggende naboer

♥ Ventet og håpet på sol

♥ Vært i byen og shoppet

♥ Vandret rundt i sommerklær

♥ Gledet meg til Spaniaturen

♥ Spist grillmat

♥ Jeg har måttet brukt solbriller

♥ Lest mye

♥ Smørt meg med solkrem for ikke å bli solbrendt

♥ Jogget turer i morgenvarmen

 

Dette kunne jeg holdt på medlenge merker jeg, men dette får holde. Skal fortsette med disse tingene, og så utrolig mye mer! Jeg skal knipse bilder så det holder, og forhåpentligvis bli brun! Skal være med de herligste vennene jeg kan tenke meg, og familien da! Nå skal jeg henge opp det "nye" bildet mitt over skrivebordet på det ellers ganske hvite rommet mitt. Derfor fikk jeg ikke tid til å laste opp et nytt bilde til dere, så tok et fra arkivet. Ring meg er på the voice, ekte sommer inne, men ute er det noe annet.. Jaja, vi får blogges!

Har du ekte sommervær ute?

beachlife
_ hadde ikke med kameraet, så dette er to bilder fra arkivet tatt og redigert av meg


For en herlig dag. Har lagt i strandkanten og kjent bølgene krype oppover de bare leggene mine, hørt måkene og alle de andre fuglene synge, og hørt vinden suse i tretoppene. Fanget krabber, slappet av og vasset. Alt dette gjorde meg og Sara og lillebroren henner i dag. Deilig å kunne for en gangs skyl kjenne de små insektene hoppe fra den ene foten din til den andre. Måtte jo prøve den nye bikinitoppen! I morgen blir det bytur, og ikke blogging før litt utpå dagen eller ettermiddagen.

Noen andre som har kost seg på stranden i dag?

summerparty
_bildene er tatt og redigert av meg

Vi som egentlig skulle sitte ute i den deilige sommerluften med hvert vårt fat med varm nygrillet mat, måtte heller spise pizza inne og se regnet tørke litt etter litt. Det ble koselig uansett, med marchmellows, pizza, gitar hero og mye mer. Vi såg The Time Traveler's Wife, og alle satt med tårer enten i øyenkroken, eller nedover kinnene.

Etter det var det blitt ganske seint, så meg og Sara gjorde oss klare til å legge oss, men var våken en stund etter det da.. Man kunne nok høre latteren vår et lite stukke fra huset, gjennom det åpne vinduet..

Hva gjorde du i går kveld?

my new summer friends
_bildene er tatt og redigert av meg


Disse herlige skapningene holder til et steinkast fra huset mitt, så når jeg og vofsene skal ut på tur, må vi alltid forbi for å hilse på dem. Egentlig er jeg redd kyr, men de er jo noe for seg selv. De har fire mager, og tygger drøv. Man må bare like dem. Halene som vifter for å få bort de irriterende fluene som samler seg i den 1 centimeter tykke pelsen.  De gule merkelappene som henger i det ene øret, som er identiteten til kua. Ingen bekymringer. Ikke hat. Ikke krig. Bare mat. Soving. Halevifting. Og mer av det samme. Sekundene, minuttene og dagene går for de akkurat som for oss. Bare på en fredeligere måte. Ha en fortsatt fin dag!

Hva synest du om bildene?

first days of heaven
_bildene er tatt og redigert av meg


Noen dager fri, og det er som om vi glemmer at vi har ventet siden sist sommer på denne herlige sommerferien. Jeg nyter hele tiden. Hvert sekund, som blir til minutt, som igjen blir til timer. Herlig! I går fikk vi besøk av noen slektninger fra USA. Det var koselig, selv om jeg ikke kjenner de. I tillegg har jeg brukt tiden på å bake kake til min søster sitt familiebesøk, som er i dag, gått to turer go vært med på "fotoshoot" med Janne og Sara.Solen har strålt hele dagen, og håper bare den ikke bruker opp de nydelige solstrålene sine..

Har du planer for ettermiddagen?

summerfeeling

Sol. Sommer. Shorts. Fuglesang. Grillmat. Nyklippet gress. Lyse pasteller. Solbleket hår. Solkrem. Bikini. Sommergylden hud. Piknik. Sykling. Kamera. Musikk. Byturer. Spania. Bøker. Solbriller. Is. Bilder. Minner. Sommerfester. Venner. Skolefri. Bade. Glade fjes. Lykke. Bademadrasser. Solkrem. Jordbær. Makroner.

For en herlig følelse, SOMMERFERIE! To måneder uten skole og å våkne klokken syv. Nå blir det lange dager, mye utekos, soling og solkrem smøring. Lette klær og solbriller. Og det hadde ikke gjort meg noe om solen skinner og fuglene synger like mye som i dag, hele de neste to månedene. Se opp på den skyfrie himmelen. Kjenne gresstråene kile mellom de vinterbleke tærene. Bade, ligge i solsteiken på et svaberg.


_meg

Dette er ekte summerfeeling. To måneder uten plikter. Uten lekser. Uten mas. Bare ren luft, og det jeg lager det til. God mat, gode venner og bare hyggelige minner. Kamera som er med meg hvor enn jeg snur meg. Herlig.

Ha en helt fantastisk sommer alle sammen!

Har du fått sommerferie?

la vie dans le jardin


_bildene er tatt av meg


Dette ble et flower power bildedryss. Blomster og sommer er to ord som passer utrolig bra sammen, og jeg elsker begge deler! Og så er det veldig greit å ta bilder av. De både lukter godt, som oftest, og ser bra ut, som oftest.Du kan høre den summende lyden av bier som flyr fra blomst til blomst. Herlig! Overskriften er på fransk og betyr "Livet i hagen", viss noen lurer. :-)

I dag såg vi tre filmer på skolen, og hadde kun en vanlig time. Først såg vi en film om noen som skulle reise til jordens indre, jeg likte ikke den så godt... Så leste vi en time i de bøkene vi har valgt, jeg leser Kjære John. Så såg vi en tysk film med tysk tekst, som vi forstod lite av hele tyskgjengen. Etter det hadde vi data time, da spilte alle sammen tetris. Så såg vi en dokumentar om New Zealand. Sånn gikk dagen i dag. Men heldigvis har vi ikke lekser denne uken.

Det var noen som lurte på hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg tenkte å svare rett og slett i et eget innlegg, og det kommer mest sannsynlig i kveld eller i morgen. Vi blogges!

Hva synest du?

piknik
_privat


I går tror jeg må ha vært årets fineste dag så langt. Solen skinte, måkene skreik, og vepsene summet. Jeg tror ikke vi kunne ha funnet en bedre dag å ha denne pikniken på. Siden det var så fint vær, ble det utrolig mange fine bilder. Noen av de fikk dere se her. Til og med noen som stod på vannski. Da er det sommer. I dag er det nesten like fint, bare litt kjøligere, men håper solen varmer like mye som i går. Og helst at gradestokken kryper opp noen grader. Livet er rett og slett herlig på sånne dager! Kos dere alle sammen, og nyt været der dere er!

Har du fint vær der du bor?

spain


_weheartit

Hola! Nå er feiren både for sommeren og høsten i boks. I juli skal vi ha ni dager på et sted som heter Altea i Spania, så i oktober i høstferien skal vi ha en uke på samme stedet. Jeg har aldri vært i Spania før, så det blir nok kjempespennende! Bade, bli brun i de varme solstrålene, solkremlukt, solnedgang osv. Det blir bare helt herlig! Håper alle dere andre også får en helt nydelig sommer med en hel haug med gode minner som dere kan huske for resten av livet, uansett om dere skal være hjemme, et annet sted i Norge eller i syden! Nå er det forresten langhelg, og det skal bli helt nydelig! Meg og Sara har planene klare, så vi får håpe værgudene er på vår side i hele helgen! Right now hører jeg på Happiness på The Voice ;) Ha en flott helg alle sammen! Og tusen takk til alle som leser og kommenterer bloggen min!


Hvor skal du være i sommerferien?

summerhappiness

♥solskinn, lyse gul-hvite varme stråler som treffer meg og sakte men sikkert gjør den ellers så bleke huden min sommerbrun.♥ blomster, den friske sommerduften som følger den svake litt varme sommervinden, og alle de nydelige fargene.♥ fuglekvitter, musikk i de kalde norske vinterørene.♥ gress, det myke grønne gresset som er perfekt å gå barfot i.
♥ sjøen, bølgene som kommer innover føttene dine der du ligger halvveis ute i det salte vannet.
♥ ferie, ingen skole og lekser og annet stress.
♥ reise, bort fra alt og alle for en uke eller to.

♥ shorts, ingen lange armer eller bein før utpå kvelden når myggen kommer.
♥ solbriller, se verden gjennom de brune eller svarte glassene.♥ slappe av, alle har jo godt av å bare ta livet helt med ro noen dager/ uker/ måneder i året.♥ bilder, hvem har vel vondt av å forevige gode sommerminner?


_bilder fra weheartit og "kollasjer" laget av meg

Dette var ti "summerhappiness" punkt, for hva er vel bedre enn sommer? Mye av sommeren går for meg i dette. Sommeren er en utrolig koselig årstid; ferie, sol og hele pakken. Sist men ikke minst måtte jeg ha med det med å forevige sommerminnene. Håper sommeren blir sånn noelunde sånn som dette i år også. Aner ikke om vi skal på noe ferie utenlands, men det har vært snakk om Paris. Can't wait!

Hva gleder du deg mest til i sommer?

kind of summerfood?


_privat


Fant ikke noe annet å blogge om. Sitter her med tyskbøkene på fanget og tror jeg skal dø av all denne tysken. Er ikke så overhappy når vi har lekser i det:-p Hadde om eventyr på skolen i dag, vi skulle trekke noen lapper der det stod hvilken person vi skulle ha, hvilket sted, og hva som skulle skje. Jeg fikk Ole Brumm, en lokal vik, og en blodig kamp om å holde seg i live. Jeg hadde altså fått 3 av de tingene som jeg ikke ville ha:-p

Da jeg kom hjem fikk jeg så utrolig lyst på jordbær. Noe vi selvfølgelig ikke har i hus, og det er laangt til nærmeste butikk (eller 15 minutter å gå) så da tok jeg heller å prøvde å finne et jordbærbilde.

Hva synest du?

_weheartit.comarkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits