shells
/ tatt av meg

Nå er det snart slutt på sommerferien, men det blir jo litt deilig å komme tilbake til hverdag og skolevenner. I år begynner jo konfirmasjons styret også, så får håpe fotogruppa, og alle de andre, blir litt gøy "tidsfordriv". Samtidig er det jo kjipt når solen går bak de tykke helt mørke skyene i mange uker, kanskje måneder! Men høsten kan jo være en fantastisk årstid med fine temperaturer, gule og røde blader på trærene ogsåvidere. Vi får se hva som skjer, kanskje det ikke blir en helt normal Vestlandshøst i år.

Hva liker du best med høsten?

bubbles


/ bilder tatt av meg


I helgen kom kusinen min, som skal begynne på skolen, med en såpebobleblåsemaskin. Det var bare å dyppe den i såpevann,  og trykke på en knapp, så måtte hele byggefeltet puste i såpebobleluft. Jeg derimot, måtte nøye meg med den vanlige, gamle varianten der du må blåse boblene. Jaja, det er jo litt deilig å bare kunne være barnslig med såpebobler av og til, hihi.

Ikveld skal jeg overnatte hos sara, så jeg vet ikke om det blir mer blogg i dag.

Hva synest du?

better days are coming, they are called saturday and sunday

bildedryss fra helgen:


fredag

lørdag - mandagtirsdag og onsdag


/ alle bildene er tatt av meg


Det var de bildene. Kom hjem i går ettermiddag, men da fikk jeg ikke tid til å blogge. I hele dag har jeg bare vært ute og gått på veiene med sara for å nyte denne siste sommersolen. Det er altså meldt regn fra midten av lørdag.. Vi blogges, dere!

Hva synest du om bildene?

strawberries
/meg


Nå sitter jeg og Sara og ser på The Voice. Hun skal overnatte her, og snart skal vi bake cupcakes. Så blir det film, jordbær og cupcakes. Btw; Fikk vite at eg kon med på fotogruppen på konfegreien. *happyface*. Ha en fin kveld alle sammen!

Hva synest du?

chalk heart
_tatt og redigert av meg


Mellom alle regnbyene i går, fikk jeg løpt ut og tatt en del bilder. Det var herlig, jeg gikk rundt barbeint på gresset. Kjente gresset kile meg mellom tærene hver gang jeg stopper og tok bilder. Besøkte mine rautende naboer, og laget kritthjerter på asfalten. Og vi vet jo at det heter; etter regnet synger fuglene.. Det stemte virkelig i går. Alt var helt perfekt, helt til de tunge dråpene falt ned fra himmelen igjen. Men men, sånn er livet.

I dag skal jeg være med Sara tror jeg, og det blir jo koslig. Bare at vi må være inne da. Regnet øser ned i dag og. Ha en super dag alle sammen!

Hva synest du?

vintage cup
_meg


I går lette jeg rundt i huset etter noe å ta bilde av, istedet for å se på regnet som plasket ned utenfor vinduene mine. Da kom jeg over denne litt søte vintageaktige koppen. Vi hadde ikke bare denne, men et helt servise, som bestod av både kopper og kanner og fat. Herlig. Trengte inspirasjon, og fant det bare ved å titte inn i litt bortstøvede hyller. Skal nok gjøre det flere ganger, bare vent å se :)

I dag er det ikke annet å gjøre enn å sitte inne å blogge til dere i min grå joggebukse. Slappe av. Se på strømgjerdene utenfor vinduet mitt, der jeg snart skal få meg nye firbeinte naboer. Rydde litt på rommet, og i klesskapet. Lese litt i boken min; Reisen hjem. En uke til å glede seg til Spaniavarmen. Tenk det, at om en uke sitter jeg på en terrasse/strand i solfylte Spania! Ha en herlig lørdag videre alle sammen!

Hvor henter du inspirasjonen din fra?

hvordan jeg redigerer bildene mine

Når jeg redigerer bildene mine, gjør jeg det i PhotoScape. Jeg synest det er et enkelt og greit redigeringsprogram, men det tok litt tid før jeg fikk satt meg ordentlig inn i programmet. Viss du ikke har det på pc-en din, kan du laste det ned fra nettet på følgende måte:

Du kan laste det gratis ned ved å trykke her. Da kommer du direkte inn på nettsiden til photoscape.org.

Så til redigeringen.

Når du kommer inn på "forsiden" ser det slik ut;

Så trykker du der det står "rediger".

Etter det må du velge det bildet du skal redigere, og trykke på det.Nå trykker du der det er en grønn sirkel helt nede. Det er knappen der det står "Klarhet/Farge". Når du har gjort det, er det bare å dra på de med grønn ring rundt til det står 15 i den ruten til "lysere", og til det står 70 i den ruten til "bright". Jeg pleier å variere "bright" med mellom 70 og 80. Sånn som dette ser det ut når det er klart;Nå trykker du på "OK". Da ser bildet ditt ut som dette i fargene;Nå er bildet ditt redigert sånn som jeg pleier å gjøre det. Det er så mye mye mer du kan gjøre, og det er bare å prøve seg frem! I tillegg til dette pleier jeg å sette tekst på bildet. Det gjør du sånn:Du trykker først på "objekt" knappen, og så på den store T-en som betyr tekst. Så er det bare å srive inn teksten sin, bestemme farge, tetthet og størrelse, så trykker du på "OK" knappen. Nå kan du flytte teksten din der du vil ha den på bildet, og endre størrelsen ved å dra i kantene.

Så er bildene mine redigert.

Håper det gikk an å forstå det jeg forklarte, ellers er det bare å spørre viss det er noe du lurer på ;-)

Hvordan redigerer du bildene dine?

________________________________________________________________________________________

I dag ble det forresten morgenblogging. Vet ikke hvor mye det kommer utover dagen, siden vi skal ha avslutning med klassen. Men, skal prøve å skrive noe når jeg er hjemme fra skolen, siden dette er siste dagen med blogging før en datafri helg.

pink - the girls colour
_privat


I går var det kjempekoselig på jentekveld hos Sara. Hun hadde laget vaffler og bringebærcupcakes, og alt det andre gikk i rosa og røde farger. Det var kjempesøtt! I dag klokken 12 kommer hun og familien hennes og henter meg, så drar vi en tur til hytten deres. Vi blir der til i morgen, og frem til jeg er hjemme igjen blir det ingen blogging. Ha en god helg alle sammen!

Hva synest du?

... la vie dans le jardin


_privat

Var inne på nettsiden til kremmerhuset, og såg noen kasser med denne skriften på. ...la vie dans le jardin, stod det. Jeg trodde at det var fransk, og gikk inn på google oversetter (haha). Når jeg skrev det inn, fant jeg ut at det betydde livet i hagen. Siden jeg bruker alt jeg kan som inspirasjon passet dette helt perfekt! Så jeg fant et bilde der det kunne passe, og redigerte det i PhotoScape. Sånn ble i allefall resultatet!

Sorry, litt kjedelig å vite hvordan bildene jeg lager "blir til", men det får gå for denne gang. Hihi.

Likte dere bildet?

a kiss form the rose_privat

Dette ble sånn type haste innlegg. Drar snart avgårde, men følte at jeg måtte poste noe til dere først. Da ble det dette:-)

God helg!
Planer for helgen?

lollipops
_privat

Da var det sommertid ifølge klokken, noe som ikke vises ute akkurat... I går var det jo faktisk fint vær, sol og til og med varmt i solen. Så våkner jeg i dag, og hva ser jeg når jeg trekker opp rullegardinen? Hvit snø som daler ned fra den grå, kjedelige himmelen. Ikke drømmevær dette her selv om vi bare er i mars, det eneste som er å se ute akkurat nå er tåke. Kan vel ikke klage når vi faktisk har hatt noen veldig fine, varme dager uten regn allerede.. Vi bpr jo tross alt på vestlandet.

Har tenkt å lage ny header i dag, eller en av de nermeste dagene. Er utrolig lei av den gamle. Viss noen har lyst, er det bare å sende inn header til meg på karoliiine97@hotmail.com :-)

Er det bra vær der du er?

dear winter..

... could you please make some place for the Spring?

Ja, da var det ikke slutt på snøen allikevel. Da jeg våknet i dag tidelig hadde det ikke kommet mindre enn 10 cm med snø! Nei, nå eg jeg temmelig lei.. Håper det ikke skal regne hele vinterferien da.. Men jeg reiser altså bort i vinterferien og da blir det ingen blogging på en uke. Men kommer tilbake neste fredag, og da håper jeg at jeg har tatt sykt masse bilder så jeg kan legge ut, hihi:-)


_privat

Skulle egentlig være tekst på bildet, men det ville ikke lagre seg. Og jeg hadde ikke tid til å gjøre alt på nytt, for nå må jeg pakke. Etter det skal jeg gå tur med Sara og hundene:-)

God helg og vinterferie alle sammen! :-)

Hva synest dere om bildet? bortsett fra at det var litt blått, haha!

Btw; jeg blir veeeeeldig glad viss noen stemmer på meg i blogg vs blogg på http://fridaarida.blogg.no/ :-)

valentinesday

Heihei! ja, i dag er det valentinsdag, eller alle hjerters dag på norsk :-) Egentlig så har vel det vært en helt vanlig mandag med tysk, utdanningsvalg, naturfag, norsk, samfunnsfag og studietime... Fikk gjort nesten alle leksene på skolen, så hadde bare 4 sider å lese i rle hjemme. Etter det prøvde jeg å redigere et bilde, men det ble ikke helt sånn som jeg ville... men dere kan jo få se resultatet selv :-p


_privat

Hva skal du gjøre på valentinsdagen 2011?

yesterday

I går var bare en herlig dag;-D Klokken 18.00 gikk jeg til Sara. Der var det kjempekoslig! Vi "laget" vår egen pizza, spiste OREOKJEKSMUFFINS <3 og brownies og snop, hihi:-) Bilder fra i går

Får ikke lagt ut eller redigert flere bilder nå, siden det er morsdag! Så vi skal bake kake og spise frokost osv.

Hva gjorde du i går?

624 baby blue_privat

Nailpolish for tonight :-D Det er Isadora Wonder Nail i fargen 624 baby blue (som du sikkert forstod utifra ofverskriften,hehe:-)) Positivt med denne neglelakken er at den holder lenge uten at den "flasser" og den tørker veldig fort ;-) Anbefaler den.

Hvilken neglelakk  bruker du?

a smile is the prettiest thing you can wear


// _privat

Hei! I går tok jeg og Sara masse bilder, og over her er et av de:-) Vi prøvde også å redigere noen av bildene, men det ville ikke lagre seg... Så nå, etter alle tysk leksene, redigerte jeg et av de på nytt. Jeg er ikke så veldig flik til det, men det blir nok bedre.. :pBildet er redigert i PhotoScape og Picnik, som begge er gratis programmer:-) Skiltet er fra Kremmerhuset.

Ps: Takk for alle de søte kommentarene jeg får!

Hva synest du?

my little cupcake


// Foto.privat

Ja, nå er jeg kommet hjem fra skolen. Uten lekser og fri i morgen! (det vil si at det r planleggingsdag:p) Da drar jeg og mangen herlige jenter til byen for å shoppe! Etter det reiser jeg og familien min bort, så dette blir det siste innlegget denne helgen..

PS. Tusen takk til alle dere søte som kommenterer!

Hva synest du?

foto: vekkerklokke
//Foto: meg

Elsker denne vekkerklokken! Skulle gjerne hatt en slik selv.. Menmen, når min funker så kjøper jeg ikke ny:p Denne er Sara sin, men jeg vet ikke helt hvor den er fra.. LOVE IT! ♥♥♥

PS! Tuuusen takk for kommentarene dere har lagt igjen på bloggen min!

Hva synest du?

SMILE - you are beautiful


//Foto: meg

Smile, you are beautiful!

Hva synest du?

Photo: Angel

Hei! Nå er jeg nettop kommet hjem fra skolen, og har lagt alle bildene mine fra kameraet over til pc-en. Da fant jeg dette bildet jeg tok hos sara en gang for en liten stund siden.

Bildet er ikke i topp kvalitet på grunn av at det er tatt med et helt vanlig digitalkamera. Skal ønske meg speilrefleks til konfirmasjonen til nesteår.

Liker du å ta bilder?

_weheartit.comarkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits