life

Da var 3 av de 6 gangene med konfirmasjonsundervisning før jul unnagjort. Foto er helt fint det, men som alt annet tar det tid. Får nesten ikke tid til annet på tirsdagene enn å spise, gjøre lekser og være på foto. Skal se om jeg ikke kan få skrevet noe ordentlig og lagt ut noen bilder jeg har tatt selv i løpet av denne uken, men har et samfunnsfag-gruppe-prosjekt med fremføring på fredag som til nå ikke har funket (det vil si mye jobb de siste dagene), skrivedag i norsk på torsdag og matteprøve på fredag, så det er bare å håpe. Ble noen bra bilder i dag, så må jeg legge de inn på pc-en en dag. Det blir litt inspirasjonsbilder til dere nok en gang.

   

   

    
/ alle bildene er hentet fra weheartit.com

Hvordan er hverdagen din for tiden?

this weekend


/ weheartit

Enda er det bare onsdag, men i morgen drar jeg til Haugesund. Det er fri på fredag så derfor drar jeg etter skolen i morgen. Har ikke blitt mye blogg denne uken heller, men håper jeg får et inspirasjonskikk og tar en hel haug med bilder i helgen. Blir nok litt sånn som dette, og klær og mote og lignende nå frem til konfirmasjonen og jeg får meg speilrekleks. Håper dere får en superfin helg og resten av denne uken alle sammen!

Hva skal du i helgen?

wants 200911


/ bilder fra topshop.com, ginatricot.com og kohls.com

Det ble en del wants i gårkveld da jeg surfet fra nettbutikk til nettbutikk, dette er noen av de. Mest lyse farger, noe som passer meg perfekt, i tillegg til litt sløyfedetaljer og lignende. Ikke akkurat høst/vinter klær, men det gjør ikke noe. Mest sannsynlig er det ikke mange av de plaggene som havner i klesskapet mitt denne sesongen, men på ønskelisten er det ihvertfall god plass til de.

I dag fikk vi enda en ny elev i klassen, og det vil si enda en elev som verken kan norsk eller engelsk. Det blir jo spennende. På mat og helse i dag bakte vi rundstykker, som ble supervellykket! Og som lønn for alt "strevet" fikk jeg diplom for mest effektiv jobbing, og mest hjelpsomme for dagen. Koselig det. Nå skal jeg bare nyte livet, og har ikke mange planer for resten av dagen, ettermiddagen og kvelden.

En spesiell ting som står på din ønskeliste?

ny kolleksjon for Lauren Conrad

Lauren Conrad er mest kjent for de fleste fra The Hills, men nå begynner hun å få et kjent navn innenfor motebransjen også. hun er mitt absolutt nummer en stilikon og nå har hun designet sine egne klær! Hun debuterer nemlig med en ny kolleksjon i samarbeid med den amerikanske nettbutikken Kohls. Her er noen av plaggene i kolleksjonen:

for flere plagg og mer info; se denne siden, for reklamen hennes se denne siden.

Plaggene hennes er inspirert av lyse farger som fersken, rosa og "nude", og en del detaljer. Dere kan lese mer om hele kolleksjonen her.

Visste du at hun hadde laget en kles kolleksjon?

friday inspiration

   

   

   

   

   
/ weheartit.com

Ti herlige bilder på en fredag. Beste dagen i uka, helt klart! Alle prøver er ferdige, og leksene gjort. Rommet er vasket og solen skinner mer enn den har gjort hele uken! Ble ikke mye blogging på dere denne uken, og er egentlig litt lei av å vri hjernen min etter noe å skrive. Fra nå av blir det bare blogging når jeg faktisk har noe å skrive, og når det ikke er lekser eller prøver å øve til. Ha en strålende helg!

Hva skal du i helgen?

breaking dawn

/ youtube

Fikk ikke tid til å blogge i går, men håper det går fint. Så er ikke akkurat inspirasjonen min på topp, og siden regnet øser ned er det ikke så mye å ta bilde av. Var på fotogruppen i går på konfirmasjonsgreiene. Helt greit det, og så ble jeg faktisk litt kjendt med noen nye også.
I dag tenkte jeg å legge ut traileren på den siste twilight filmen, Breaking Dawn som kommer til norske kinoer i løpet av høsten. Har vært bitt av twilight-basillen siden jeg såg den første filmen. Anbefaler de til dere som ikke har sett de, eller alle dere andre også!

Liker du twilight?

new week


/ bilde fra weheartit.com

Ja, da var det mandag, noe som betyr ny uke med nye muligheter. Og nye lekser.. Sitter her å skriver om diamanter i naturfag, og har nettop skrevet om vold i rle. Fin start må jeg si. Vi fikk faktisk en ny jente i klassen i dag også, det kan bli spennende siden hun ikke kan norsk. Nå får jeg se om jeg får tak i Janne.. Btw; så kom klassebildene vi tok for lengesiden i dag.. Ha en superduper ettermiddag alle sammen!

Har du tatt klassebilde?

new in
/ bilder tatt av meg

Da var månedens Det Nye i hus, og det er bare å lese i vei om hvordan bli smashing på budsjett, og myemyemye annet. I tillegg ble det en ny skjorte som ble med meg hjem fra den bittelille shoppingturen i går, fra Cubus. I dag skjer det ikke så altformye. Har nettopp redigert noen av bildene jeg og Sara tok i går, og det var ikke få, hihi. Ellers tror jeg ikke det er mye nytt.

I dag 11. september er det 10 år siden tragedien med World Trade Center i USA. Helt ufattelig at tiden har gått så fort siden 2001. Jeg var bare 4 år da det skjedde, så jeg husker det ikke, men alikevell føles det som om tiden har blåst bort. Utrolig mye har hendt på de 10 årene. Både med meg, i familien min og ellers i samfunnet. Terroren har tilogmed kommet til Norge. Får tårer i øynene av å tenke på det, men alle de omkomne fra begge tragediene er i hjertet mitt, og der kommer de alltid til å være selv om jeg ikke kjendte noen som omkom.

Hva skal du gjøre i dag?

et must


/ tatt av meg

Kakao. Får vann i munnen av å tenke på det, det er så utrolig godt. Ihvertfall når jeg er verdens største sjokoladeelsker! Sara laget utrolig god kakao i går, også hadde jeg med sjokolade hjerter. I lokket på den esken stod det;

MELKEHJERTER
Sjokolade er lykken. Lykken sitter i hjertet. Hjertet er av sjokolade. Et til meg og et til deg. Alle hjerter gleder seg. Søte biter til en venn. Fordi lykken vokser når vi deler den.

Kommer kanskje et innlegg seinere i kveld også, men vi får se om jeg får tid, hihi. Er ikke helt sikker på om jeg er tilbake for fullt, men jeg er ihvertfall på god vei! Og så må jeg bare si tusen hjertelig takk for alle de superfine kommentarene deres om hva dere likte med bloggen min!

Liker du kakao?

to be continued


/ bilde fra weheartit.com

Nå er jeg så nede på inspirasjonsnivået at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om. Itillegg til at det ikke er bloggen jeg har tenkt å satse mest på den kommende tiden, og at det blir litt tidsstress med både lekser og konfirmasjonsgrupper osv, tror jeg at jeg tar en liten pause fra bloggen. Dere lesere er supre, og jeg håper jeg snart får bloggen opp og gå igjen! Så jeg slutter ikke, jeg tar bare en pause på ukjent tid. Hper dere har forståelse for mitt valg, så hadebra bloggen for en liten stund. Dersom jeg savner den, kommer jeg nok tilbake skal dere se!

Hva har dere likt best med bloggen min?

etter regnet synger fuglene


/ tatt av meg

Håper virkelig det snart slutter å regne så de stakkars fuglene får synge litt her i Bergensområdene også. Det er litt tragisk aat denne herlige nye årstiden starter med ukesvis med regn. Nå må jeg ikke bare snakke om været, så da kan jeg vel si noe så utrolig interessant som at jeg er ferdig med leksene for i dag og i morgen, og at jeg skal på konfirmasjonsundervisning rett etter skolen i morgen. Som kanskje noen av dere skjønner er inspirasjonen min utrolig dårlig. Liker tydeligvis å måle ting i prosent i dag, så jeg har 0,1% inspirasjon. Håper den snart kommer tilbake til den lille hjernen min! Håper inspirasjonen ikke er langt unna, så dere kan få noe spennende å lese!

Flere som sliter med inspirasjonen?

 

høstinspirasjon/ bilder fra weheartit, kollasj av meg

Selv om det nå er høsten som står for tur, er det ingen grunn til å deppe. Disse bildene fra weheartit viser bare noe av alt det herlige som kan gjøres om høsten. Som å gå en tur i varme klær for å se utover sjøen, fordype seg i en god bok, ta bilder av alt og alle, sette på en finn film og spise popcorn, gi hverandre søte uhøytidelige gaver, skrive ut sommerminnene i polarnoid form, bake noe godt, eller drikke kakao fra en pent pyntet kopp. Tilogmed det å stå opp for å gå på skole eller jobb trenger ikke å bli så ille visst det første du ser etter at søvnen er gnidd ut av øyenkrokene, er det rene blomstrete sengetøyet, de fine gardinene i høstens farger, eller bildet av Alex Pettyfer på skapdøren.

Tideligere i dag var det presentasjon av alle konfirmantene i kirken, og da skulle alle gå frem og få en rose. Så nå er jeg offisielt konfirmant, og det er bare å se frem til "festen" på selve dagen 6.mai. Håper det bidrar til at konfirmasjonsmøtene blir en smule mer interessante.

Hva synest du er finest med en ny årstid?

monki - new arrivals


/ kollasj av meg, bilder fra monki.com

Når gradestokken viser 12 grader, regnet høljer ned, og eg har vondt i halsen, er det ikke bedre å gjøre enn å kle seg i joggebukse, collegejakke og hestehale. For å få tiden til å gå gikk jeg inn på monki.com for å se om det var noe fint der. Jeg fant noe, men tror ikke det er så mye av det som får plass i klesskapet mitt pga lommeboken, men jeg klarer meg med bare bildene.Favorittene mine er ihvertfall den hvite med; read between the lines, uglegenseren og t-skjorten med hvite detaljer i halsen.

Noe du likte?

cupcakes, en jentes beste venn


/ tatt av meg

Nå er jeg utrolig klar for konfirmasjon og speilrefleks! Bildene blir bare uklare med det vesle digitale kameraet mitt. Jaja, til saken. Nå snart kommer jentene over til meg for å se film og kose oss med cupcakes! Det blir nok superkoselig, har gjort klar cupcakes på et stort rosa fat, lagt vaskede druer i en hvit skål med blomsterkant, så nå er jeg straks klar. Håper kvelden deres blir superfin!

Hva skal du i kveld?

sea, sun & fun
/ tatt av meg

Da var båtdagen over, og jeg har faktisk rodd en båt. Den første offisielle høstdagen begynte med strålende sol og godt humør, entusiasmen sank litt utover dagen av forskjellige grunner, men det gode været holdt hele dagen. I matpausen fant noen en superskjønn svanefamilie som de matet, mens jeg fotograferte. Først hadde vi bare hatt teori, men etter maten skulle vi ut i båter. Det var da humøret gikk nedover.. Roingen var helt grei, men ikke de jeg kom i båt med. Jaja, jeg overlevde, og det var alt i alt en koselig dag litt utenom det vanlige. Nå sitter jeg bare å slapper av, og har ingen planer for resten av kvelden utenom å dusje og ta ansiktsmaske.Håper dere hadde en fin 1. september!

Hva skal du bruke denne fine høstdagen på?

 

_weheartit.comarkiv

 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • chlotes & fashion
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • høst
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • interiør
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • tanker, ønsker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits