fra turen over fjorden


/ tatt av meg

I morgen skal vi ha en skoledag litt utenom det vanlige, vi skal nemlig være med og på sjøen hele dagen. Det blir nok koselig. Jeg skal ta med kameraet og forhåpentligvis få noen bilder å vise dere. Dette bildet derimot, var fra helgen på båten vi tok. Ikke supergod kvalitet pga. det er tatt ut av vinduet. Blogges i morgen!

Har dere avogtil skoledager som er litt utenom det vanlige?

daisy eau so fresh


/ weheartit.com

Jeg tror jeg har bestemt meg for å kjøpe denne parfymen fra Marc Jacobs. Den lukter friskt og godt, og så er det en av de jeg har funnet som faktisk passet til huden min. Er ikke sikker på om jeg skal ha daisy eau so fresh, eller bare daisy, men det finner jeg ut av.

Har du prøvd noen av de før?

strikkegenserkjærlighet
/ tatt av meg

Huff, så dårlig kvalitet og megastor størrelse det nederste bildet ville komme i... Jaja, dette er iallefall innkjøpet mitt fra helgen. Ble ganske fornøyd egentlig, for det er en sånn herlighet jeg har hatt i tankene mine det siste året. Den var rett og slett perfekt å bruke 50% lappen jeg fikk med i mag på. Den kostet altså egentlig 299, men jeg fikk den for 149,50.

Strikkegenser kr 299, fra BikBok

Hva er et must i klesskapet ditt denne høsten?

inspiration 26082011


/ kollasj laget av meg, bilder hentet fra weheartit.com

listen, and you will hear the waves


/ tatt av meg

Så deilig å føle at solen fortsatt er der oppe på himmelen. Bare noen timer med sol, og alle blir litt gladere. Høsten er fantastisk den også, det er bare at det regner så utrolig mye her i Bergensområdet på denne tiden av året.. Synest det er fint å bare gjøre som  meg og Sara gjorde her en dag, nemlig det å bare gå rundt i gatene, finne en tue med et titalls store saftige knallblå blåbær, tre dem på strå, for så å spise dem. Nydelig.

I helgen drar jeg bort (igjen), så jeg regner med at dette blir det siste innlegget før helgen, viss jeg ikke får blogget i morgen tidelig før jeg drar på skolen litt før klokken ni. Vi fikk begynne en halvtime seinere enn de andre fordi vi skal gå en tur, finne et fint sted i en eller annen vik, tenne bål og bare ha det koselig. Ha en strålende helg!

Hva synest du?

letters

/ bilde tatt av meg

Jeg tror ikke det er veldig mange igjen av Norges befolkning som venter post i postkassen. Det meste går over internett via hotmail eller lignende sider. Det samme gjelder meg. Jeg tror ikke det er så veldig mange som går med store forventninger til å finne et lite brev inni en konvolutt med navn, adresse og frimerke på.. Men så i dag, fant jeg et lite postkort med New York City i store bokstaver over et motiv av Brooklyn Bridge "by night". Utrolig koselig å sitte i sofakroken med et håndskrevet postkort fra langt, langt borte! Ekstra gøy er det når det kommer fra en venninne jeg ikke har snakket med på år og dag, som har dratt på utveksling til USA.

Får dere ofte  post?

sweetness


/bilde tatt av meg

Overskriften er inspirert av engelsklæreren min, visst noen lurte. Nå har jeg akkurat vært på en liten tur med en av hundene mine, da såg vi et lite piggete pinnsvin. Nå må jeg ta på meg skoene og løpe bort til Sara, før jeg kommer for seint, hihi. Snakkes i morgen!

Hva skal du i dag?

wish it was..

Sommer. Det er lett å drømme seg bort når man ser ut og det eneste man ser er gra skyer. Akkurat nå er det barndomssommrene som sitter som støpt i hodet mitt. Jeg har lyst å se lykkelige småbarn som løper rundt i gresset, mens unge jenter sitter på stranden men piknikkurv og stråhatt.

Plukke bringebær i bøtter, og spise de med sukker og fløte på. Kunne gå i timesvis for å finne de største og fineste bærene. Sammenligne de i rødfargen og kaste bort de med svarte flekker eller insekter på.

Kunne løpe rundt og rundt inne blandt høye strå og grønnt, grønnt gress. Plukke markblomster i alle mulige herlige farger. Komme inn med de små barnehendene våre fulle av markblomster for å sette de i vase. Drømmen om å leve av blomsterdekorering. Den ble lagt på hylla da jeg gikk i 1. klasse, men det var supert så lenge det varte.

 Jeg har hatt en super sommer i år også, men det var noe spesielt med somrene for ti år siden. Nå er det bare kjempelykke å se de små søskenbarna mine gjøre det samme.

/ bildene er fra weheartit.com

Tenker du av og til tilbake på tdeligere år?

wants 210811

/ collage laget av meg, bilder hentet fra hm.com, bikbok.com og ginatricot.no

Så fant jeg noe jeg hadde lyst på igjen da.. Må prøve å spare litt penger nå før vi drar tilbake til Spania i høstferien, men det er jo så mye jeg har lyst på! Vi får se, litt penger må jeg vel klare å spare.

Nå kommer snart Sara bort en tur, og det blir nok koselig. I morgen er det skole og tidelig opp igjen, og det verste er at vi skal ha lekser fra i morgen av. Viss det blir dager med veldig mye å gjøre, blir ikke bloggen førsteprioritet, men jeg skal gjøre så godt jeg kan.  Ha en strålende dag videre!

Har du mye på ønskelisten for tiden?

200811

Hva er vel bedre enn å ikke gjøre noe den første lørdagen i skoleåret? Det har vært en del av og på med regn i dag, så det er ikke veldig mye utevær i dag, men jeg tok allikevel på meg regnjakken over college jakken min for å kjøpe det nye på nærmeste matbutikk. Som bildet forteller, har jeg ikke store planer resten av dagen heller. Det er godt med sånne dager også innimellom. Håper dere har en litt mer sosial dag enn meg, hihi.


/ tatt av meg

Hva er dine planer for kvelden?

RIHANNA, I LOVE YOU!

For en utrolig opplevelse det var å være på konserten til Rihanna i Bergen på torsdag! Hun var nesten en time forsinket på scenen, men hun har uttalt at det var for å få det så mørkt som mulig for da ville det bli best lys effekter. Konserten var helt superbra, og det var verd alle pengene og at jeg satt og småsov på skolen dagen etter.


/ bildene er fra ba.no (linket)

Det var virkelig en drøm som ble virkelighet. Hun var fantastisk på scenen, og det var en god helhet, kjempe mange bra sanger, en strålende sceneopptreden osv. Men jeg synest det sterkeste øyeblikket var da hun snakket til oss om 22.juli 2011, for så å kaste ut roser og synge en nydelig sang, mens navnene til ofrene rullet over storskjermen. Tusen takk for en fantastisk opplevelse, Rihanna, I LOVE YOU!

 

Rihanna i Bergen i kveld

Nå var første dag som niendeklassing unnagjordt, og det føles godt! Nå er det bare å legge bokbind på de to siste bøkene, gjøre meg klar med å spise litt osv, og så dra til byen på Rihanna konsert! Blir helt sykt! Rihanna i Bergen, på Koengen liksom, ikke langt fra der jeg bor. Jaja, dette ble ikke et langt innlegg, men har en del å gjøre så vi snakkes i morgen!


/ weheartit.com
Hva synest du om Rihanna?

back to school

Nå er sommerferien min over, og det er tilbake på skolebenken i morgen, som niendeklassing. Må si at jeg faktisk gleder meg litt, men minuset er jo selvfølgelig at jeg må stå opp klokken syv.. Nå er skolesekken pakket klar, klærene ligger pent sammenbrettet i klesskapet klar til bruk, og neglene lakkes i en herlig knall baby blue farge.


/ gammelt arkivbilde tatt av meg


Dagen i dag måtte jo bare nytes, og derfor prøvde jeg og Sara oss på noe nytt og spennende, mocca frapé (iskaffe). Vi hadde ikke laget det før, så det ble litt sånn det blir første gangen man prøver noe nytt. Den var altså ganske god, men neste gang blir den perfekt. Den beste måten å lære på er jo å lære av sine feil.. Jeg hadde ikke med meg kameraet, og det ble derfor ingen bilder, men Sara laget et innlegg her.

Planen for resten av kvelden er å lakke neglene på den andre hånden, dusje, ansiktsmaske og slappe av. Det blir godt nå som et tegn på at det ikke er ferie lenger. Helt til sist i dag må jeg bare si at siden jeg kommer til å ha mye å gjøre i nermeste fremtid; som Rihanna konsert i morgen (!!!!!), lekser, konfirmasjonsundervisning og andre ting å gjøre, er det ikke sikkert det blir blogget hver dag i enkelte travle perioder. Jeg skal gjøre så godt som jeg kan:-)
Ha en fortsatt super kveld, alle sammen!

Hva skal du i kveld?

miss dior chérie
/ tatt av meg


Jeg måtte finne noe annet å skrive om til dere i dag. Det har blitt mye om slutten av sommeren og høsten, og det kan jo egentlig virke litt negativt noen ganger. Men høsten er en fin årstid, visst været blir bra. Føler jeg skriver mye om været også, så visst det er noe spesielt dere vil at jeg skal skrive om så er det bare å skrive det i kommentarfeltet.

I dag skal jeg bruke den siste sommerferiedagen til å slappe av, men jeg må nok gjøre skolesekken klar for et nytt år med mange bøker, morsomme episoder, og gode minner for livet. I tillegg skal det jo være konfirmasjonsundervisning, og vi har fått informasjon om tidene. Utifra det virker det som at det kan bli et travelt år, men det er jo fint når det skjer noe. Dere må ha en super dag!

Noen som har miss dior chérie, og vil anbefale den?

looking forward to the fall

Når sommeren er forbi, og høststormene river i husveggene er det jo mye fint å se frem til også! Jeg lagde rett og slett en liten liste over noen av de fine tingene som kommer med høsten.

♥ Møte min herlige klasse igjen

♥ Konfirmasjonsundervisning

♥ Rihanna konserten i Bergen 18.august, altså på torsdag

♥ Spania i høstferien

♥ Jentekvelder inne med tente lys og film

♥ Ut å ta bilder av de fine bladene med herlige farger som faller fra trærene

♥ Sitte inne med en tykk god strikkegenser

♥ Plukke epler og plommer

♥ Se alle de nye høstklærne som kommer i butikken


/ tatt av meg


Hva synest dere om listen?

shells
/ tatt av meg

Nå er det snart slutt på sommerferien, men det blir jo litt deilig å komme tilbake til hverdag og skolevenner. I år begynner jo konfirmasjons styret også, så får håpe fotogruppa, og alle de andre, blir litt gøy "tidsfordriv". Samtidig er det jo kjipt når solen går bak de tykke helt mørke skyene i mange uker, kanskje måneder! Men høsten kan jo være en fantastisk årstid med fine temperaturer, gule og røde blader på trærene ogsåvidere. Vi får se hva som skjer, kanskje det ikke blir en helt normal Vestlandshøst i år.

Hva liker du best med høsten?

vær som blomsten, vend ansiktet mot solen


/ tatt av meg


Nå har jeg holdt på med designet en stund, noe som det alltid gjør når jeg holdet på med html-koder og slikt. Vet ikke helt om jeg skal bruke headeren, men jeg er ikke så god på sånne ting, så den duger. Tror det kanskje ble litt mye rosa for min del, men jeg får se i morgen hva jeg synest.

Det kan se ut til at sommeren har dratt fra Vestlandet, ihvertfall for en liten uke. Håper det blir bedre til skolestart og Rihanna-konsert på torsdag! Men enn så lenge blir det vel innekos med et koselig magasin eller noe lignende. Skal kanskje være med Sara og Janne i morgen, men vi får se hva som skjer. Ha en finfin kveld alle sammen!

Hva synest du om designet?

do not hide yourself, take off the mask and show the world who you are


/ tatt av meg


God morgen! Nå sitter jeg i den deilige, myke svarte sofaen med pc-en foran meg og et gammelt mag ved siden av meg. Allerede har jeg rukket å dusje og unne huden min litt pleie med ansiktsmaske. Jeg er altså klar for en ny dag. Hører på the voice og skriver til dere. Nå må jeg virkelig nyte disse siste 5 dagene av sommerferien 2011. Resten av dagen aner jeg ikke hva som skjer, det kommer litt an på været, men jeg tar det som det kommer. Ha en super dag alle sammen!

Når begynner du på skolen?

Sander

Nå er jeg hjemme etter den superkoslige overnattingen hos Sara fra i går til i dag. Vi lagde oss smoothies og spiste boller. Etter vi hadde spist frokost gikk vi bort til meg med tingene mine, og så var det bare å nyte dagen. Vi gikk litt rundt på de tørre asfaltveiene, jeg med mine slitte rosa hilfiger sko og sara med sine sandaler, inn på en liten naturvei, og tilbake igjen der vi tok en del bilder. Senere kjøpte vi oss is, som det var meningen at vi skulle nyte, men den smeltet  litt etter litt. Og før vi hadde kommet frem til stedet det var meningen vi skulle sitte, hadde mer eller mindre hele isen blitt helt bløt. Da hadde vi ihvertfall en grunn til å dyppe hendene i det småkalde saltvannet. På veien møtte vi en supersøt katt med et svart skinnhalsbånd rundt halsen, med et blått hjerte der det sto; Sander. Han var utrolig fotogen, men siden kameraet mitt er litt treigt ble det ikke så mange bilder av dette herlige vesenet.
/ privat


Hva har du gjort i dag?

bubbles


/ bilder tatt av meg


I helgen kom kusinen min, som skal begynne på skolen, med en såpebobleblåsemaskin. Det var bare å dyppe den i såpevann,  og trykke på en knapp, så måtte hele byggefeltet puste i såpebobleluft. Jeg derimot, måtte nøye meg med den vanlige, gamle varianten der du må blåse boblene. Jaja, det er jo litt deilig å bare kunne være barnslig med såpebobler av og til, hihi.

Ikveld skal jeg overnatte hos sara, så jeg vet ikke om det blir mer blogg i dag.

Hva synest du?

better days are coming, they are called saturday and sunday

bildedryss fra helgen:


fredag

lørdag - mandagtirsdag og onsdag


/ alle bildene er tatt av meg


Det var de bildene. Kom hjem i går ettermiddag, men da fikk jeg ikke tid til å blogge. I hele dag har jeg bare vært ute og gått på veiene med sara for å nyte denne siste sommersolen. Det er altså meldt regn fra midten av lørdag.. Vi blogges, dere!

Hva synest du om bildene?

sommerduskregn

Hva er en sommer uten duskregn? I dag var en sånn herlig dag. Det var så utrolig fint vær, og 26 grader i luften. Så da la jeg ut på en tur med en av hundene, og var kommet halvveis da skyene åpnet seg. Og jeg kan ikke si at mitt shorts og singlet antrekk ikke passet helt til de store tunge regndråpene, som falt ned fra himmelen for å lage flekker på den grønne shortsen min. Så var det bare å finne seg et høyt tre å søke ly under, før vi småløp resten av veien. Jeg er ikke spesielt glad i regn resten av året, men i dag må jeg faktisk si at det var litt deilig. Lukten av både vått gress og våt asfalt har alltid vært ekte sommerlukter for meg. Nå ser det ut som at det skinner opp igjen, så vi får håpe på det beste.


/ bilde tatt av meg, før regndråpene fikk kronbladene til å henge, hihi.


I morgen reiser vi som sagt, og blir der til  onsdag. Det er altså Haugesund, og kanskje sildajazz, vi setter kursen mot når vi drar. Det blir jo kjempekoselig! Tar med kameraet, og håper det blir en del gode fine bilder å vise dere når jeg er tilbake. Så får dere kose dere hjemme, eller hvor dere enn befinner dere mens jeg er borte. Så snakkes vi på tirsdag eller onsdag!

Skal du noe spennende i helgen?

music on - world off


 / bilde tatt av meg


Det er så herlig å kunne kjenne at solen varmer, når den først viser seg for oss på den litt overskyede himmelen. Ekte vestlandssommervær, spør du meg. Jeg er vokst opp med dette, så dette er helt normalt. Men så er det jo deilig å kunne ligge ute i det herlige sommergrønne gresset med musikk i ørene! Akkurat nå har jeg ikke veldig god inspirasjon, men jeg lurer på om dere kan gi meg noen tips til noen sanger jeg burde ha på ipoden.

Senere i dag blir det nok grilling, og i morgen drar jeg og familien til vårt superfine internettfrie sted, og blir der til onsdag. Jeg tror jeg får blogget et innlegg eller to til dere også før jeg drar i morgen, det kommer an på været. Håper iallefall at dere får noen herlige sommerdager mens jeg er borte!

Har du noen bra sangtips?

white birds


/ foto; meg


I dag var jeg med Janne, og det var jo kjempekoselig. Fikk en søt ring fra Kreta. For første gang etter Spania kunne jeg faktisk gå i shorts i dag, og det var virkelig herlig! Nå skal jeg nok lese litt mer i det nye, ellers skjer det ikke så mye.

Hva synest du?

det nye

Hva er vel bedre enn en dag på Lagunen storsenter med bare kos og shopping? Det ble noen innkjøp på finalesalg, men det vet jeg ikke om jeg legger ut bilder av. Det var iallefall to college jakker 49kr per stykk fra Cubus, enslags oversized genser 200kr fra only, og en svart basic singlet 50kr fra byoung. Jeg er fornøyd jeg, hihi. Nå skal jeg kikke litt i det nye, som jeg også kjøpte. Seinere på ettermiddagen en gang skal jeg være med Hanna, det blir sikkert koselig! Ha en super dag alle sammen!


/bilde tatt av meg


Hvilke magasiner leser du?

175 sider sommerlykke

Da var 1. august her, og sommeren går mot slutten. Men da er det supert å kunne sitte inne i en varm sofa med en bok med 175 sider spekket full av sommergleder, inspirasjon og lykke. Denne herligheten bærer navnet sommertid, og jeg aner ikke hvor den er fra. Det eneste jeg vet om den er at den er full av søte bilder, og tips, og at den lå på stuebordet vårt.


Her er det bilder og inspirasjon om mye som har med sommeren å gjøre, alt fra å lage søte og kreative bordkort til sommerfesten, til hva du kan gjøre for deg selv på din egen beauty-kveld. For meg er det, som dere kanskje kan tenke dere til, bildene som er mest til inspirasjon, men alt er verdt en titt.

Visst du skal sylte noen av naturens høstdelikatesser, så er det nok av oppskrifter i denne boken. Og ikke minst er det ideer til hvordan du kan lage det pent til til en gave. Viss ikke det er noe for deg, så kan du jo foreksempel slå opp på en av de sidene med ideer til hvordan du kan gjøre det fint utendørs.

Som om dette ikke var nok til å lage en bok med sommerlykke, har de fått plass til noen sider med isoppskrifter. Alt fra youghurtis, til en god sorbet, hvem kan vel motstå det? Jeg vil ihvertfall si det er umulig å bla igjennom denne boken uten å la seg fasinere av noen av disse herlige sidene! Ha en super 1. august alle sammen!

Hva har du tenkt å bruke denne første augustdagen på?

_weheartit.comarkiv

 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • chlotes & fashion
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • interiør
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • tanker, ønsker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits