two sides to a storyOne side, and the other..


/ kollasj laget av meg i picasa


Her er noen av de mange nye plaggene fra H&M. De jeg valgte ut, var bare mine personlige favoritter. Alle plaggene og film finner du her. Å, det er så fint når det kommer nye klær i butikkene, og ikke bare det som har vært på salg i en måned. Jeg elsker salg altså, men det er jo litt lenge å la alle varene som er igjen fra i vår, eller tilogmed i fjor, henge til halv pris hele sommerferien. Det er jo da det er tid til å shoppe. Nå begynner nye klær altså å ta form i butikkene, så da er det vel bare å finne favorittene sine, og ikke minst; finne penger! Andre plagg i kolleksjonen er; bukser, blazere, skjorter, strikkejakker, singletter og flere typer sko, i tillegg til de genserene, skjerfene, trench coatene, veskene og tunikaene jeg tok med. Gleder meg til å se plaggene, og holde de i mine egne hender, hihi.

Likte du noe av det?

sweet vintage/ laget av meg på polyvore.comHadde ikke noe å gjøre nå en halvtime, så jeg tenkte at jeg skulle prøve å lage noe på polyvore. Har prøvd meg litt ved tideligere anledninger, men det har ikke blitt så mye bra. I dag tok jeg meg litt bedre tid, og fikk iallefall til å sette saammen et helt antrekk. Kommer kanskje til å bruke det litt innimellom, så det ikke bare blir innlegg fra den egentlig ganske uinteressante hverdagen min. Håper dere liker det! Ha en strålende lørdagskveld alle sammen!

Hva synest du?
Paris in my dreams

Paris. Kjærlighetens by. Søte koselige gater med sukkersøte kafeer. Makroner, crossianter og baguetter. Det høres perfekt ut i mine ører. Jeg gleder meg til jeg har mine egne føtter godt plantet på den franske hovedstads jord. Jeg vil dra dit, kanskje bare en langhelg på våren. En gang i livet skal jeg stå ved eiffeltårnet med et kamera i hånden. Byen med sine mange serverdigheter, som jeg selv skal se en dag. Om det så blir lenge til, så gleder jeg meg allerede. Det er iallefall lov til å ha drømmer nå, som blir til virkelighet senere i livet. Enn så lenge får jeg nøye meg med lillesøster sitt mini eiffeltårn, og pariserloffene fra butikken.


/ tatt og redigert av meg

Har du en drøm, som du skal gjøre til virkelighet?

innkjøp fra Spania


veske og lommebok / Jakarta, som bare er enkelte steder i Spania"snøkule" / fra en kiosk


drømmefanger / marked


ring / Jakarta


basic singleter og bluse / Zara


Da har dere fått se innkjøpene jeg gjorde i Spania. Ikke så mye, men vi var der jo ikke for å shoppe heller da. Nå er ferieinnleggene ferdige, og jeg kan blogge mer om alt mulig. I dag klippet jeg meg, men er bare sånn halvveis fornøyd.. Frisørene forstår seg ikke på det tykke håret mitt, og når de ikke vil gjøre det som jeg ber dem om blir det ikke bedre ihvertfall...Takk for alle kommentarer, og ha en fin dag alle sammen!

Hva synest du om innkjøpene?

my holiday in spain, pt 2
/bilder tatt og redigert av meg

Disse bildene ble tatt den dagen vi var i Benidorm. Men de sier mer enn jeg kan skrive, så jeg stopper her.

Nå er det ut på tur med hundene, og så må jeg rydde litt på rommet... Snakkes!

Hva synest du om bildene?

my holiday in spain, pt 1

Altea. sol. varme. bikini. bølger. sand. rullesteinsstrand. bading. gamlebyen. musikk. palmer. spañoler. god bok. hav. herlig. trapper. fint. appelsintrær. druer. euro. shopping. solseng. parasoll. kjoler. solkrem. is. sommer. aftersun. badevakter. flyte. utsikt. shorts.  italiensk pizza. blomster. storby. tirsdagsmarked. Benidorm. hvitkalkede hus. kirkeklokker. fuglesang. panna cotta. bilder. strand. buss. crossiant.

dette er ord som beskriver spaniaturen min ganske godt. Det ble flere hundre bilder, og dere forstår sikkert at jeg ikke kan laste opp alle, men plukker ut noen av de klareste, og de som beskriever stedet vi var og ferien.
/dette bildet ble tatt av min mor

/ bilder tatt av meg

Det kommer ihvertfall en del to også, hihi. Ferien min var super! Vi bodde på et sted som het Altea på Middelhavskysten av Spania. Det er ikke så langt fra Albir, Alfas del pi eller Benidorm, viss du har hørt om de. Dette var ikke noen spesiel turistplass, men vi traff en god del nordmenn der. Det var bare 7 minutter å gå opp trapper, mange trappetrinn altså, så var vi i den herlige gamlebyen. Det minnet om Kardemommeby, viss jeg skal gi dere et inntrykk av hvordan det såg ut. Der var det kjempefint å gå om kvelden, så der ble det ikke bare spist middag en gang. Det var også en stor kirke der, det er den det er bilde av med de kupplene.

Har du vært i Spania før?

om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen

Det første jeg må si er kondolerer til de som har mistet noen, og at alle mine tanker er med de overlevende, omkomne og pårørende ved denne tragedien som hendte her i Norge på fredag. Jeg var i Spania, men vi hadde norske tv-kanaler og fikk dermed med oss alt. Forferdelig. Det finnes ikke ord for noe sånt som dette. Vi alle, ikke bare nordmenn men hele verden, synest dette er helt forferdelig. Tenk å ha opplevd det. Jeg vet ikke hva jeg skal si.

Jeg har måttet tørket tårer selv om jeg ikke enda vet om noen som er skadd eller har gått bort som jeg kjenner personlig, med vi er og var alle nordmenn. Spørsmål jeg sitter igjen med er hvorfor? Hvorfor vil noen skade så mange mennesker? Uskyldige mennesker.

Men jeg synest vi heller skal minnest alle de som er gått bort, tenke på gode minner, iallefall prøve, istedetfor å tenke på gjerningsmannen. De omkomne hadde et varmt hjerte og ville at det skulle bli fred i verden. Alle de som ønsket dette er ikke her i dag, og fikk ikke gjort noe med krig og elendighet. Jeg mener da at vi, i deres ånd, skal gjøre alt vi kan for å få en fredelig verden.

Vi var på et italiensk spisested på lørdag, og der fikk vi kondulasjoner fra de ansatte på vegne av hele Italia. Det var virkelig rørende. Hele verden har sett de grufulle scenene, og er der for oss. De er også utrolig triste på våre vegne. Det er viktig at vi i vesle Norge helt her oppe i nord, står sammen i en ubegripelig tid som dette. Sammen som et helt folk. En nsjon. Og jeg er helt enig i det statsministeren sa; om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.

I kveld klokken 18.00 ble det holdt fakkeltog til minne. Jeg satt da i bilen hjem fra flyplassen i Bergen og kunne ikke delta, men tankene mine var et annet sted. De var i fakkeltogene. Jeg håper og tror at det var kjempemange som stilte opp og viste at de mintes. Vi kommer til å huske. Aldri glemme den grusomme hendelsen som rammet Oslo, regjeringskvartalet, og Utøya, der så mange unge flotte mennesker var på sommerleir.

De grusomme dødstallene er nedjustert til 68 døde på Utøya, men det hjelper ikke for de som ble revet fra det norske folk, fredag 22. juli 2011. Det er på en måte vår 9-11.Vi fikk for alvor merke at hverdagens små problemer, som slitte hårtupper og mye lekser, absolutt ikke teller i det hele tatt.Dette er en ekte ubegripelig situasjon som berører hele det norske folk.

Jeg vet ikke hva jeg skal si til at en mann kan gjøre alt dette på egenhånd. Dette må aldri skje igjen. Aldri. Håper de savnede blir funnet, så alle kan få ro i sjelen.

Hvil i fred, alle dere som så brått gikk bort- fredag 22.juli 2011. Jeg tenker på dere og deres hele tiden ♥

Det er med tårer i øynene jeg har skrevet dette til dere, og håper jeg klarte å velge rette ord. Det var vanskelig.


/ karoliiine97.blogg.no

Til alle sammen; hold sammen, minnene er det største vi har, og trøst er det beste vi kan gi!

Håper av hele mitt hjerte at alt er bra med dere og deres kjæreste!

Hva synest du om mine ord?

Jeg følte absolutt ikke for å blogge om ferien min i dag, men det kommer utover uken.

when I'm in Spain

Dette blir det siste innlegget før jeg reiser, så her er noe dere kan gjøre mes jeg er borte;

♥ det blir en slags spørsmålsrunde som jeg svarer på når jeg kommer hjem, viss noen lurer på noe

♥ kanskje lese en god bok, jeg anbefaler disse:

Sara's nøkkel - Tatiana De Rosnay

Øya - Victoria Hislop

L.A. Candy bøkene - Lauren Conrad

Drømmehjerte - Cecilia Samartin

Señor Peregrino - Cecilia Samartin

Salvadoreña - Cecilia Samartin

Style - Lauren Conrad

♥ dere må nyte den herlige sommeren

♥ spise is, eller frukt som er litt sunnere

♥ bade, sole dere og være mye ute dersom det blir mye bra vær

♥ viss været er dårlig kan jeg anbefale dere noen blogger;

Sara's everyday

Anettee95

Maudisch

Maria Vinterblomst

Andrea Badendyck

Caroline Maria

Mathilde

Susann95

♥ så blir jeg veldig glad viss jeg kommer hjem og finner noen kommentarer på bloggen min, eller spørsmål/ bilde tatt av meg

dere må rett og slett ha noen fantastiske dager uansett hvor du er, og nyte livet!

Vi blogges når jeg er hjemme igjen om 10 dager!

Er det noe du vil spørre meg om?

rose garden


/ bildene er tatt av meg


Hva synest du?

yesterday


Mo

Stella Mwangi

Gabrielle

og selveste Chris Medina

Nydelig vær, masse folk, bra artister med bra musikk, pizza på pastasentralen; kan det bli bedre? Det var to herlige timer på den fullspekkede Festplassen i Bergen i gårkveld. Litt irriterende å ikke få med seg alt, men jeg såg det meste. Det var utrolig vanskelig å ta bra bilder, så noen ganger filmet jeg i stedet. Kvaliteten på de korte videoene ble så dårlige at de ikke var noe å vise, men dere fikk iallefall noen bilder. Når selveste Chris Medina stod på senen og sang What are words, filmet jeg med en tåre i øyenkroken. Og etter han hadde sunget, fikk han alle 14 000 menneskene på Festplassen til å si "Hi, Juliana!" til forloveden hans i Usa. Etter konserten gikk vi for å spise med noen andre på Pastasentralen. Det var rett og slett en herlig kveld!/ alle bildene er tatt av meg


Nå skal jeg og Sara nyte dagen i solen. Og det er bare to dager til vi reiser til Spania, så trenger litt grunnlag for all solen der nede.

Hva gjorde du i går kveld?

vg-lista topp 20

 
/vglista.no

Chris Medina, Erik og Kriss, Eva and the heartmaker, Admiral P, Gabrielle og mange fler, live på Festplassen i Bergen. Klokken 18.00 braker det løs, og jeg har fått lov til å sitte på med Sara istedetfor å ta buss. Skal ta med kameraet, så får vi se om det blir noen bilder å vise dere. Ha en fin ettermiddag / kveld alle sammen!

Er det noen andre som skal på vg-lista i kveld?

sleepover
/meg


Det ble ikke så mange bra bilder i går, men de to beste ser du over. Nå venter vi på at Janne skal ta kontakt. Så får vi se hva vi gjør. Dere får kose dere resten av dagen!

Hva er dine planer for dagen?

strawberries
/meg


Nå sitter jeg og Sara og ser på The Voice. Hun skal overnatte her, og snart skal vi bake cupcakes. Så blir det film, jordbær og cupcakes. Btw; Fikk vite at eg kon med på fotogruppen på konfegreien. *happyface*. Ha en fin kveld alle sammen!

Hva synest du?

4 days until..

.. I'm leaving Norway!


/privat


Nå blir alt gjort klart for å reise til Spania. Klær vaskes, tørkes og pakkes. Det gjør alle de andre tingene jeg må huske også; solbriller, solkrem, euro, bikini, osv. Kamera og ipod lades, og så er vi snart klare til å dra. Vi tar flyet klokken 06.30 på lørdags morgenen, og må være på flyplassen klokken 04.30. Det blir altså kun blogging i dag, onsdag, torsdag og fredag, og ikke når jeg er borte. Ha en superfin dag alle sammen!

Hva er dine planer for dagen?

if you're a bird, I'm a bird...


/ privat


Det sitatet er fra en av de fineste filmene jeg vet om, nemlig The notebook. Den er vakker, med vakre mennesker, og så er den litt småtrist. Skulle virkelig ønske det hadde vært en menneskelig egenskap å kunne fly! Hadde elsket det! Se alt fra himmelen, akkurat som en fugl. Fly tett oppunder skyene, og slippe å gå igjennom alle sikkerhetskontrollene på flyplassene. Forflytte seg på egne vinger. Jaja, det er jo lov å drømme.

Hva ville du likt best ved å kunne fly?

chalk heart
_tatt og redigert av meg


Mellom alle regnbyene i går, fikk jeg løpt ut og tatt en del bilder. Det var herlig, jeg gikk rundt barbeint på gresset. Kjente gresset kile meg mellom tærene hver gang jeg stopper og tok bilder. Besøkte mine rautende naboer, og laget kritthjerter på asfalten. Og vi vet jo at det heter; etter regnet synger fuglene.. Det stemte virkelig i går. Alt var helt perfekt, helt til de tunge dråpene falt ned fra himmelen igjen. Men men, sånn er livet.

I dag skal jeg være med Sara tror jeg, og det blir jo koslig. Bare at vi må være inne da. Regnet øser ned i dag og. Ha en super dag alle sammen!

Hva synest du?

my summerholiday this far

♥ Jeg har knipset bilder

♥ Jeg har fått litt sol og varme på den vinterbleke huden min

♥ Badet

♥ Gått barbeint i gresset

♥ Hilst på mine nye drøvtyggende naboer

♥ Ventet og håpet på sol

♥ Vært i byen og shoppet

♥ Vandret rundt i sommerklær

♥ Gledet meg til Spaniaturen

♥ Spist grillmat

♥ Jeg har måttet brukt solbriller

♥ Lest mye

♥ Smørt meg med solkrem for ikke å bli solbrendt

♥ Jogget turer i morgenvarmen

 

Dette kunne jeg holdt på medlenge merker jeg, men dette får holde. Skal fortsette med disse tingene, og så utrolig mye mer! Jeg skal knipse bilder så det holder, og forhåpentligvis bli brun! Skal være med de herligste vennene jeg kan tenke meg, og familien da! Nå skal jeg henge opp det "nye" bildet mitt over skrivebordet på det ellers ganske hvite rommet mitt. Derfor fikk jeg ikke tid til å laste opp et nytt bilde til dere, så tok et fra arkivet. Ring meg er på the voice, ekte sommer inne, men ute er det noe annet.. Jaja, vi får blogges!

Har du ekte sommervær ute?

vintage cup
_meg


I går lette jeg rundt i huset etter noe å ta bilde av, istedet for å se på regnet som plasket ned utenfor vinduene mine. Da kom jeg over denne litt søte vintageaktige koppen. Vi hadde ikke bare denne, men et helt servise, som bestod av både kopper og kanner og fat. Herlig. Trengte inspirasjon, og fant det bare ved å titte inn i litt bortstøvede hyller. Skal nok gjøre det flere ganger, bare vent å se :)

I dag er det ikke annet å gjøre enn å sitte inne å blogge til dere i min grå joggebukse. Slappe av. Se på strømgjerdene utenfor vinduet mitt, der jeg snart skal få meg nye firbeinte naboer. Rydde litt på rommet, og i klesskapet. Lese litt i boken min; Reisen hjem. En uke til å glede seg til Spaniavarmen. Tenk det, at om en uke sitter jeg på en terrasse/strand i solfylte Spania! Ha en herlig lørdag videre alle sammen!

Hvor henter du inspirasjonen din fra?

kiwiVæret stråler ikke like mye som de andre dagene, men temperaturen er topp. Fikk ikke blogget i går, måtte nyte solen vet du. Nå skal vel jeg og Sara finne på noe. Så dere få ha en fin dag!

Hvordan har sommeren vært så langt?

a beautiful day in Bergen city

løs singlet, 49 kroner fra BikBok, salgløs t-skjorte, 149 kroner fra Cubusbikini, 129 kroner per del fra Cubus


never denim bukser, fra BikBok, salgWhat a beautiful day! Var en tur i Bergen by, og kjørte ganske tidelig. Det var herlig sommerklærvær, så jeg gikk med en bluse og tights. Når vi kom dit, gikk jeg og lillesøster rundt i diverse butikker. Det var ordentlig sommerfølelse! Dere ser innkjøpene over her. Det er så fint å gå rundt i Bergens gater med solen skinnende over hodet, og finne butikk etter butikk med salg. Da vi kom hjem regnet det en liten stund, men nå ser det ut til å lysne opp litt igjen. Nå skal jeg lage meg en ekte sommersmoothie, og være litt lat forran tv-en. Håper dere har hatt en super dag!

Hva synest du om innkjøpene?

beachlife
_ hadde ikke med kameraet, så dette er to bilder fra arkivet tatt og redigert av meg


For en herlig dag. Har lagt i strandkanten og kjent bølgene krype oppover de bare leggene mine, hørt måkene og alle de andre fuglene synge, og hørt vinden suse i tretoppene. Fanget krabber, slappet av og vasset. Alt dette gjorde meg og Sara og lillebroren henner i dag. Deilig å kunne for en gangs skyl kjenne de små insektene hoppe fra den ene foten din til den andre. Måtte jo prøve den nye bikinitoppen! I morgen blir det bytur, og ikke blogging før litt utpå dagen eller ettermiddagen.

Noen andre som har kost seg på stranden i dag?

it's the classic red

Nå håper jeg at sommeren kommer. I dag. Bare et glimt av sol, som strekker seg over litt tid, og blir til timer. Nå ser det ikke lovende ut. Tåken henger tett rundt fjellene utenfor vinduet mitt. Temperaturen kan jo være bra, men har ikke kjent etter. Håper det blir så fint at det går an å nyte. Første dagen hjemme etter en uke borte. Spise is, være med de beste vennene, sole seg, slappe av og kanskje ha en liten photoshoot. Det hadde vært hærlig. Får se hva som skjer, og tar minutt for minutt. Ha en super dag!

Hva er dine planer for dagen?

fresh mint


Da er jeg hjemme etter en herlig uke i Haugesund med familie. Men må jo si at jeg fikk en god følelse av å ha kommet hjem da. Sitter nå inne på det alltid lyse rommet mitt, og har krysset alle fingrene mine for at det skal bli fint vær de neste to ukene. Trenger så sårt litt farge på den utrolig vinterbleke huden min. Skal bruke nærmeste fremtid med mine aller beste venner. Håper dere har hatt en like fin uke som jeg har hatt!

Har du gjort noe spennende den siste uken?

_weheartit.comarkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits