candy


_bildet er tatt og redigert av meg

I går nøt jeg og Sara en lat dag på stranden. Det var altfor kaldt i luften til å bade, men vi koste oss mye på land. Etter å ha sittet og latt den sommerslige jazzen trenge inn i ørene våre, spist herlige cupcakes, litt usunnheter i form av snop, og litt vitaminer i form av jordbær og nektariner, kom det en helt herlig båt mot oss innover fjorden. Den hadde så høy musikk at vi kunne høre det inne på stranden der vi satt. Det var sommerfølelse! Det kommer nok bilder derfra en gang, men i morgen reiser jeg, og da blir det ikke blogging før neste søndag eller mandag.

Nyt dagene mens jeg er borte!

Snakkes på søndag 3. juli eller mandag 4. juli!

summerparty
_bildene er tatt og redigert av meg

Vi som egentlig skulle sitte ute i den deilige sommerluften med hvert vårt fat med varm nygrillet mat, måtte heller spise pizza inne og se regnet tørke litt etter litt. Det ble koselig uansett, med marchmellows, pizza, gitar hero og mye mer. Vi såg The Time Traveler's Wife, og alle satt med tårer enten i øyenkroken, eller nedover kinnene.

Etter det var det blitt ganske seint, så meg og Sara gjorde oss klare til å legge oss, men var våken en stund etter det da.. Man kunne nok høre latteren vår et lite stukke fra huset, gjennom det åpne vinduet..

Hva gjorde du i går kveld?

# rule of a lady
_ bildene er hentet herfra, og inspirasjon hentet herfra

Har ikke stort å fortelle dere. Er litt morgentrett, så jeg skriver nok et innlegg med mine egne bilder i litt seinere. Skulle ha en koselig grillkveld her hos meg, men regnet  øser ned, så vi får holde oss inne. Men det blir nok koselig uansett, fordi det er bestejentene som kommer.

Hva er dine planer for kvelden?

my new summer friends
_bildene er tatt og redigert av meg


Disse herlige skapningene holder til et steinkast fra huset mitt, så når jeg og vofsene skal ut på tur, må vi alltid forbi for å hilse på dem. Egentlig er jeg redd kyr, men de er jo noe for seg selv. De har fire mager, og tygger drøv. Man må bare like dem. Halene som vifter for å få bort de irriterende fluene som samler seg i den 1 centimeter tykke pelsen.  De gule merkelappene som henger i det ene øret, som er identiteten til kua. Ingen bekymringer. Ikke hat. Ikke krig. Bare mat. Soving. Halevifting. Og mer av det samme. Sekundene, minuttene og dagene går for de akkurat som for oss. Bare på en fredeligere måte. Ha en fortsatt fin dag!

Hva synest du om bildene?

first days of heaven
_bildene er tatt og redigert av meg


Noen dager fri, og det er som om vi glemmer at vi har ventet siden sist sommer på denne herlige sommerferien. Jeg nyter hele tiden. Hvert sekund, som blir til minutt, som igjen blir til timer. Herlig! I går fikk vi besøk av noen slektninger fra USA. Det var koselig, selv om jeg ikke kjenner de. I tillegg har jeg brukt tiden på å bake kake til min søster sitt familiebesøk, som er i dag, gått to turer go vært med på "fotoshoot" med Janne og Sara.Solen har strålt hele dagen, og håper bare den ikke bruker opp de nydelige solstrålene sine..

Har du planer for ettermiddagen?

summerfeeling

Sol. Sommer. Shorts. Fuglesang. Grillmat. Nyklippet gress. Lyse pasteller. Solbleket hår. Solkrem. Bikini. Sommergylden hud. Piknik. Sykling. Kamera. Musikk. Byturer. Spania. Bøker. Solbriller. Is. Bilder. Minner. Sommerfester. Venner. Skolefri. Bade. Glade fjes. Lykke. Bademadrasser. Solkrem. Jordbær. Makroner.

For en herlig følelse, SOMMERFERIE! To måneder uten skole og å våkne klokken syv. Nå blir det lange dager, mye utekos, soling og solkrem smøring. Lette klær og solbriller. Og det hadde ikke gjort meg noe om solen skinner og fuglene synger like mye som i dag, hele de neste to månedene. Se opp på den skyfrie himmelen. Kjenne gresstråene kile mellom de vinterbleke tærene. Bade, ligge i solsteiken på et svaberg.


_meg

Dette er ekte summerfeeling. To måneder uten plikter. Uten lekser. Uten mas. Bare ren luft, og det jeg lager det til. God mat, gode venner og bare hyggelige minner. Kamera som er med meg hvor enn jeg snur meg. Herlig.

Ha en helt fantastisk sommer alle sammen!

Har du fått sommerferie?

in my closet // new stuff

Detaljene:

Detaljene;_bildene er tatt og redigert av meg


Dette var altså det jeg kjøpte i helgen. Blusen er fra BikBok, og var på 50% og kostet da 149 kr. Shortsen er en helt genial greie som jeg endelig fant på gina tricot til 149 kr, herlig og løs. Singleten er noe jeg egentlig bare trengte, og tenkte at jeg kunne ta den i en litt sprek farge, den er fra gina tricot og kostet 99 kr. Og så har du skjerfet jeg kjøpte på megasalg på h&m, det kostet bare 30 kroner. Helt til sist er det bøkene, det er bare de to øverste som er mine, Saras nøkkel og Salvadoreña, de er fra Norli. Jeg er ganske fornøyd, og håper jeg får brukt det mye utover sommeren.

I dag var vi som sagt på idrettsbanen med klassen min og Sara sin. Det var utrolig kjedelig å spille volleyball mot de vi gjorde, fordi de tok det så useriøst at de nesten ikke gadd å prøve.. Det var koseligere når vi skulle grille. Men alle pølsene falt selvfølgelig på bakken.. Jaja, "storkoste" meg jeg.

Hva var det siste du kjøpte?breakout weekend


_bildene er tatt og redigert av meg


Sånn, da var jeg hjemme igjen etter nok en avslappende helg på et internettfritt sted. Det var rett og slett herlig! På fredagen kom vi frem i 18 tiden, så da tok vi egentlig det bare helt med ro, å såg på VG-lista konserten på tv. Men på lørdag var det shopping. Det var et slags marked i sentrum der.

Og nok en gang ble det er morgeninnlegg på dere. Jeg har gjort noen innkjøp også, og de skal dere få se senere i kveld, eller i morgen. Det kommer an på inspirasjonen min. Nå sitter jeg ihvertfall her å spiser en helt utrolig inspirerende skive med jordbærsyltetøy. (ironi) og så skal vi ha "balldag" med min og en annen klasse, på idrettsbanen i hele dag. Det kan bli en grei dag, og i tillegg skal vi grille. Håper bare det ikke begynner å regne, da er det litt kjipt å være ute å spille volleyball og fotball.. Håper dere hadde en like fin helg som det jeg hadde :-)

Hva skal du i dag?

I'm leaving for a while

_tatt av meg


Etter skolen drar jeg og Sara, som sagt. Jeg ville bare poste et raskt innlegg til dere å si at det ikke blir mer blogging før mandag, siden vi kommer hjem litt sent på søndag. Men dere må virkelig ha en super helg alle sammen! Og så håper jeg dere er litt heldigere med været enn det ser ut til at vi blir:-)

Nå må jeg løpe til skolen!

Ha en finfin helg alle sammen!

Hva er dine planer for kvelden?


in my heart // blomsterprint
_bildene er tatt av meg


Har blitt helt hekta på blomsterprint i det siste. På klær, sengeklær, gardiner osv, osv. Har ikke så mye selv, men det er kanskje noe annet etter helgen. Da skal nemlig jeg og Sara til mitt internettfrie sted, og da blir det shopping! Blomsterprint er noe som passer utrolig godt til basic plagg, bare for å "piffe" opp antrekket.

Som sagt er det klasseavslutning i dag, og så reiser jo jeg og Sara bort til mitt internettfrie sted rett etter skolen i morgen, så da blir det ikke blogget før på mandag. Viss jeg rekker det, kommer det kanskje en rask oppdatering i kveld. Ha en fin dag og god helg :-)

Hva er din mening om blomsterprint?

hvordan jeg redigerer bildene mine

Når jeg redigerer bildene mine, gjør jeg det i PhotoScape. Jeg synest det er et enkelt og greit redigeringsprogram, men det tok litt tid før jeg fikk satt meg ordentlig inn i programmet. Viss du ikke har det på pc-en din, kan du laste det ned fra nettet på følgende måte:

Du kan laste det gratis ned ved å trykke her. Da kommer du direkte inn på nettsiden til photoscape.org.

Så til redigeringen.

Når du kommer inn på "forsiden" ser det slik ut;

Så trykker du der det står "rediger".

Etter det må du velge det bildet du skal redigere, og trykke på det.Nå trykker du der det er en grønn sirkel helt nede. Det er knappen der det står "Klarhet/Farge". Når du har gjort det, er det bare å dra på de med grønn ring rundt til det står 15 i den ruten til "lysere", og til det står 70 i den ruten til "bright". Jeg pleier å variere "bright" med mellom 70 og 80. Sånn som dette ser det ut når det er klart;Nå trykker du på "OK". Da ser bildet ditt ut som dette i fargene;Nå er bildet ditt redigert sånn som jeg pleier å gjøre det. Det er så mye mye mer du kan gjøre, og det er bare å prøve seg frem! I tillegg til dette pleier jeg å sette tekst på bildet. Det gjør du sånn:Du trykker først på "objekt" knappen, og så på den store T-en som betyr tekst. Så er det bare å srive inn teksten sin, bestemme farge, tetthet og størrelse, så trykker du på "OK" knappen. Nå kan du flytte teksten din der du vil ha den på bildet, og endre størrelsen ved å dra i kantene.

Så er bildene mine redigert.

Håper det gikk an å forstå det jeg forklarte, ellers er det bare å spørre viss det er noe du lurer på ;-)

Hvordan redigerer du bildene dine?

________________________________________________________________________________________

I dag ble det forresten morgenblogging. Vet ikke hvor mye det kommer utover dagen, siden vi skal ha avslutning med klassen. Men, skal prøve å skrive noe når jeg er hjemme fra skolen, siden dette er siste dagen med blogging før en datafri helg.

la vie dans le jardin


_bildene er tatt av meg


Dette ble et flower power bildedryss. Blomster og sommer er to ord som passer utrolig bra sammen, og jeg elsker begge deler! Og så er det veldig greit å ta bilder av. De både lukter godt, som oftest, og ser bra ut, som oftest.Du kan høre den summende lyden av bier som flyr fra blomst til blomst. Herlig! Overskriften er på fransk og betyr "Livet i hagen", viss noen lurer. :-)

I dag såg vi tre filmer på skolen, og hadde kun en vanlig time. Først såg vi en film om noen som skulle reise til jordens indre, jeg likte ikke den så godt... Så leste vi en time i de bøkene vi har valgt, jeg leser Kjære John. Så såg vi en tysk film med tysk tekst, som vi forstod lite av hele tyskgjengen. Etter det hadde vi data time, da spilte alle sammen tetris. Så såg vi en dokumentar om New Zealand. Sånn gikk dagen i dag. Men heldigvis har vi ikke lekser denne uken.

Det var noen som lurte på hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg tenkte å svare rett og slett i et eget innlegg, og det kommer mest sannsynlig i kveld eller i morgen. Vi blogges!

Hva synest du?

saturday and sunday
_ alle bildene er tatt og redigert av meg

For en herlig helg! Nå er jeg hjemme etter å ha vært på hytten til Sara. Det var bare helt herlig å slappe av, sole seg, grille, spise vannmelon, se film til langt ut på kvelden og å ta masse bilder! Hva er vel bedre enn det? Jeg elsker at hytten deres ligger bare en halvt minutts tur fra sjøen! Får håpe været holder til i morgen, så vi får nyte en av de siste fridagene før den etterlengtede sommerferien! Skulle egentlig postet dette på slndag, men nettet sluttet å virke når alle bildene var lastet opp, og all teksten var skrevet. Jeg trykket på "lagre og publiser" knappen, og da slutta det å virke... 

Hvor var dere i helgen?

pink - the girls colour
_privat


I går var det kjempekoselig på jentekveld hos Sara. Hun hadde laget vaffler og bringebærcupcakes, og alt det andre gikk i rosa og røde farger. Det var kjempesøtt! I dag klokken 12 kommer hun og familien hennes og henter meg, så drar vi en tur til hytten deres. Vi blir der til i morgen, og frem til jeg er hjemme igjen blir det ingen blogging. Ha en god helg alle sammen!

Hva synest du?

eyeshadow
_privat


Denne øyenskyggen er i fargen 95 nougat rose fra Isadora. Jeg synest den er kjempesøt, men den viser ikke så altfor godt. Det mener jeg egentlig er positivt. Vet ikke helt hva jeg skal si, for jeg har egentlig ikke brukt den før. Den kostet i allefall 95 kr.

I kveld skal jeg på jentekveld hos Sara. Det blir sikkert superkoselig! Men aner ikke hva jeg skal gå med. (fordi shortsen min er til vask....) Og så skal jeg være med Sara på hytten på søndag -> mandag, så da vet jeg ikke hvor mye blogging det blir i helgen. Nå skal jeg bare nyte den første ettermiddagen i langhelgen, med å se One Tree Hill. Håper dere får en super helg!

Hva synest du?

inspiring people // Lauren Conrad
_privat


Nå er jeg ferdig med alle de tre bøkene i L.A. Candy serien. Og jeg anbefaler de! De handler helt kort om livet i L.A. som reality stjerner. Inkludert mye  venne og gutte problemer. De er egentlig ganske lettlestte, og så er de jo på engelsk da. Etter min mening er det en kjempebra serie, og jeg ser egentlig for meg Lauren i hovedkarakterene. Bøkene er helt klart noen av de beste jeg har lest på lenge.

The Beauty Department

En veldig god side å åpne dersom du trenger foreksempel hår eller sminke tips. Hun skriver om alt mulig, innen mote/trender og sånt. Dersom du har sett i boken hennes Style, så er det noe det samme du finner på "bloggen". Så jeg besøker denne siden av og til for å få litt ny inspirasjon.


_fra weheartit.com


Lauren selv er både pen og virker jordnær. Hun er - som dere helt sikkert vet - mitt nummer 1 stilikon. Hun har bare det fineste håret jeg vet om. Lange, hun kler midtskill - noe som jeg ABSOLUT ikke kler- og det har en perfekt brun farge (etter min smak). For å si det på en litt kortere måte; jeg tror ikke det er så mye jeg ikke liker ved henne, eller personligheten hennes (sånn som jeg har sett henne).
Dette innlegget er egentlig bare fordi jeg ikke ante hva jeg skulle blogge om, så jeg valgte å lage en "serie" med innlegg om inspirerende personer.

Har du lest noen av bøkene hennes?

a question

Jeg må bare spørre dere om hva dere synest om folk som kommenterer negativt eller rett og slett bare "rart" på blogger. I går fikk jeg denne kommentaren:


Det ble veldig utydelig, men det står; hvis det er så viktig å ikke kopiere, hvorfor kopierer du da andres bilder uten noen ordentlig kilde?

Da lurer jeg bare på om dere andre også synest  at jeg gjør det?

Sånn pleier det å se ut i mine innlegg:Og altså dette _weheartit under bildet betyr at bildet er fra weheartit, og dette _privat betyr at det er jeg som har tatt bildet. Er ikke dette bra nok? Da vil jeg gjerne vite hva mer jeg skal gjøre. Og du som skrev den kommentaren er hjertelig velkommen til å svare meg i dette innlegget. Egentlig synest jeg bare at det er unødvendig å bruke tiden sin på å spørre om sånt, når man ikke sier noe om hvorfor. Det var heller ikke noe sted å svare, så jeg svarte i kommentarfeltet mitt. Da håper jeg virkelig at du svarer altså.Jeg gjør ikke dette for at noen skal synest synd på meg eller noe, men jeg vil høre deres mening.

__________________________________________________________________________________________

Så til dagen i dag. Jeg har egentlig kjedet meg det meste av degen. Gått tur med to hunder, gjort skoleoppgave, ryddet rommet, og bakt da. Det var ikke så ille. Nå skal jeg egentlig bare lese litt til en prøve, og spise oreokake.

Hva er din mening om den øverste saken?

 

17:10


_weheartit


Da var jobbdagen over. Jeg jobbet i en butikk som heter Landboden, og er noe tilsvarende Kremmerhuset. De har utrolig mye fine interiørting der, noe som passet midt i blinken for meg. Det var utrolig lite folk innom, men jeg fikk prøvd litt av hvert. Alt fra å stå i kassen og pakke inn ting, til å prise nye varer. Nå tenkte jeg å begyne på en sånn hjemmeoppgave vi fikk å jobbe med i morgen om hva vi gjorde i dag, siden vi fikk fri når 10. klassene skal ha munnlig eksamen. Kanskje det blir noen nye bilder da? Ha en fin dag videre!

Har du hatt jobbdag?

never run faster than your guardian angel can fly.


_privat

Dette søte skiltet fra Kremmerhuset henger over sengen til Sara. Har et skilt over min egen seng og, men det har jeg vist dere før tror jeg. Det står Dream shoot for the moon, even if you miss, you'll land among the stars. Elsker sånne skilt! I dag blir det sikkert joggetur med Sara seinere.

Vær obs! I dag kom det noen utlandske "selgere" som var utrolig påtrengende. De nektet å gå når søsteren min prøvde å lukke døren. Først gikk de bare bak huset for å se om kjellerdøren var mulig å åpne. Etter det dreiv de å såg inn alle vinuene våre. Jeg sier bare; vær obs viss det kommer noen mørkt tildekkede personer som viser lapp at de er stum.Søsteren min var alene hjemme, men jeg er ganske sikker på at dette ikke er noe en vil oppleve.

Hva synest du om sånne skilt?

you jump, I jump. Remember?


_redigert av meg

Dette sier jeg hele tiden. Egentlig en av de to replikkene jeg husker fra den tårevåte kvelden vi så Titanic. Elsker det nå for tiden! Utrolig søtt sagt av Jack, eller Leonardo DiCaprio da, hihi.

Dagen i dag var ganske vanlig. Som jeg sa i går var jeg ute hele dagen, og trodde jeg hadde fått litt farge. Der tok jeg feil. I dag kom nemlig en i klassen tilbake fra Spania, og jeg følte meg bare som den bleikeste pesronen på jorden. Neida, men jeg må sole meg mye mer denne sommeren. Noe som ikke går i dag, fordi sommerværet har forduftet. Dette ble nok et uinteressant innlegg fra det heelt vanlige livet mitt. BTW! Viss noen har lyst til å lage nytt design til meg hadde jeg blitt superglad! Dere kan sende det til karoliiine97@hotmail.com. Ha en fortsatt fin dag!

Hva er ditt favorittsitat?

piknik
_privat


I går tror jeg må ha vært årets fineste dag så langt. Solen skinte, måkene skreik, og vepsene summet. Jeg tror ikke vi kunne ha funnet en bedre dag å ha denne pikniken på. Siden det var så fint vær, ble det utrolig mange fine bilder. Noen av de fikk dere se her. Til og med noen som stod på vannski. Da er det sommer. I dag er det nesten like fint, bare litt kjøligere, men håper solen varmer like mye som i går. Og helst at gradestokken kryper opp noen grader. Livet er rett og slett herlig på sånne dager! Kos dere alle sammen, og nyt været der dere er!

Har du fint vær der du bor?

duck family


_privat

I dag var jeg og Sara nede ved sjøen å tok noen nydelige bilder. Det får dere høre om i neste innlegg, men nå er jeg egentlig bare dødstrøtt. Skulle bare gi et lite livstegn fra meg, og si at denne nydelige dagen skal dere få i detalj i morgen. Viss dere ikke vil vente til i morgen, kan dere se innlegget til Sara, og å komme rett til innlegget ved å trykke her. Ha en fortsatt fin kveld!

Hatt en fin dag? 

this weekend, so far..

Denne helgen har jeg nesten ikke vært hjemme. Først var jeg ute hos Sara for å bake søte små gulrotcupcakes til Hanna sin sleepover. De ble veldig gode, men eneste minuset var at vi spiste de samtidig som vi såg Titanic, og dermed ble det en del tårer som dryppet ned på de..

Og Titanic er verdens tristeste film, og det gjør det ikke akkurat bedre at Leonardo diCaprio spiller den snille Jack Dawson, som må dø..

For å lette på den tårevåte "atmosfæren" det ble etter all gråtingen, såg vi Grease om morgenen. Det hjalp med litt livlig musikk, tighte skinnklær og "råtøffe" bilder.

Seinere gikk vi opp på senteret i steikende sol, for å kjøpe gave til Marte. Hun feiret nemlig bursdagen sin i går. Det ble en goodibag med litt av hvert oppi.

Nå skal jeg og Sara snart ut for å ta bilder ( igjen :P) og det blir koselig! Ha en fin helg videre!
_privat


Har dere hatt en fin helg, so far? 

you never know...

... what meets you around the next corner.


_privat


Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde på rommet. Det tok sin tid, men nå gadd jeg ikke mer rydding og sånn. så da skriver jeg heller til dere. Har ikke veldig mye å si ettersom det egentlig er en ganske vanlig hverdag nå for tiden. Skal bake muffins seinere, men det blir bare toro pakke, haha. Det er egentlig fordi butikkene er stengt og vi ikke har nok egg til å lage en ordentlig cupcakerøre.. Skal ha de med når jeg og de beste folkene i hele verden skal ha overnatting hos Hanna. Det blir nok kjempekoselig! Jeg regner med at det ikke er soving det blir mest av, og i morgen skal jeg litt av hvert, men skal prøve så godt jeg kan å få blogget litt til dere! Tusen takk for alle de fine kommentarene dere poster! Og ha en fin helg videre!

Hva skal du i kveld?

spain


_weheartit

Hola! Nå er feiren både for sommeren og høsten i boks. I juli skal vi ha ni dager på et sted som heter Altea i Spania, så i oktober i høstferien skal vi ha en uke på samme stedet. Jeg har aldri vært i Spania før, så det blir nok kjempespennende! Bade, bli brun i de varme solstrålene, solkremlukt, solnedgang osv. Det blir bare helt herlig! Håper alle dere andre også får en helt nydelig sommer med en hel haug med gode minner som dere kan huske for resten av livet, uansett om dere skal være hjemme, et annet sted i Norge eller i syden! Nå er det forresten langhelg, og det skal bli helt nydelig! Meg og Sara har planene klare, så vi får håpe værgudene er på vår side i hele helgen! Right now hører jeg på Happiness på The Voice ;) Ha en flott helg alle sammen! Og tusen takk til alle som leser og kommenterer bloggen min!


Hvor skal du være i sommerferien?

_weheartit.comarkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits