today


_privat

Nå er vi akkurat kommet inn etter å ha tatt noen bilder i vinden. Det bildet dere ser over, er fra en annen gang, men det gikk i litt samme tema. Må gjøre alt man kan når det fint vær! Tror det ble noen bra. Skal bare gå en dag til på skolen denne uken, før det er helg! Det blir godt med langhelg nå. Skal blogge litt bedre i morgen, når jeg forhåpentlig vis har fått litt ny inspirasjon. Ha en fin dag og nyt solen viss du er så heldig at den viser seg på himmelen der du bor!

Har du planer for denne tirsdagen?

summerhappiness

♥solskinn, lyse gul-hvite varme stråler som treffer meg og sakte men sikkert gjør den ellers så bleke huden min sommerbrun.♥ blomster, den friske sommerduften som følger den svake litt varme sommervinden, og alle de nydelige fargene.♥ fuglekvitter, musikk i de kalde norske vinterørene.♥ gress, det myke grønne gresset som er perfekt å gå barfot i.
♥ sjøen, bølgene som kommer innover føttene dine der du ligger halvveis ute i det salte vannet.
♥ ferie, ingen skole og lekser og annet stress.
♥ reise, bort fra alt og alle for en uke eller to.

♥ shorts, ingen lange armer eller bein før utpå kvelden når myggen kommer.
♥ solbriller, se verden gjennom de brune eller svarte glassene.♥ slappe av, alle har jo godt av å bare ta livet helt med ro noen dager/ uker/ måneder i året.♥ bilder, hvem har vel vondt av å forevige gode sommerminner?


_bilder fra weheartit og "kollasjer" laget av meg

Dette var ti "summerhappiness" punkt, for hva er vel bedre enn sommer? Mye av sommeren går for meg i dette. Sommeren er en utrolig koselig årstid; ferie, sol og hele pakken. Sist men ikke minst måtte jeg ha med det med å forevige sommerminnene. Håper sommeren blir sånn noelunde sånn som dette i år også. Aner ikke om vi skal på noe ferie utenlands, men det har vært snakk om Paris. Can't wait!

Hva gleder du deg mest til i sommer?

pudder


_privat


Dette er et av de mange bildene vi tok i går. Det ble en superkoselig dag, men Hanna kunne ikke komme alikevell. June gikk etter noen timer, men Janne ble og overnattet her. Var litt kjipt å måtte stå opp klokken 8.30 i dag for å hente avisene vi skulle selge, når vi hadde vært våken til halv 4 i natt.. Nå er jeg i hvertfall klar for en kveld med tv og avslapping. Jaja, har bare tre skoledager denne uken, så det må jeg klare! Ha en fortsatt fin søndag!

Hvordan har din helg vært?

right now


_meg (dårlig kvalitet)


Nå er det endelig helg igjen, og en strålende fin lørdagsmorgen. Inne ihvertfall.. Siden jeg våknet så tidelig i dag, så tenkte jeg at jeg kunne fortsette på "inspoveggen" min som jeg startet på i går. Dere ser starten på den på bildet over, og viss dere vil så kan dere få se resultatet når det er klart. Håper det blir vellykket. Jeg hentet inspirasjon fra bestevenn Sara, Maria og mange andre steder. Vet ikke hvor mye mer blogging det blir i dag, siden jeg, Hanna, Janne og June skal ha "fotoshoot" i dag, og så skal Janne sove her. Men det kommer mest sannsynlig et innlegg i morgen. Ha en strålende lørdag, alle søte lesere!

Har du en sånn "inspirasjons vegg" ?

to do list // 270511_redigert i fotoscape


Sånn ser dagen min ut sånn ca. Fredagen er på en måte min daffedag. På skolen i dag hadde vi tysk gloseprøve, og vi hadde fått 73 gloser vi skulle øve på på to dager. Det var bare 20 gloser på prøven.. Så jeg tror det gikk ganske bra. I dag var jo alle som spiller håndball reist på cup, så vi var ganske få i klassen. I morgen skal jeg være med noen av jentene, og så skal Janne overnatte her, så dette kan bli en kjempekoselig helg. God helg alle sammen!

Hvordan ser en vanlig fredag ut for deg?

sheep


_privat


Dette bildet tok jeg egentlig i påskeferien, men har ikke postet det. Så da tar jeg det nå :) For meg er lam et av de første vår-tegnene. De hopper og spretter rundt på bakkene, og er virkelig supersøte! Diss såg litt sånn "villsau" aktige ut, men de var søte fordiom. Når jeg tok dette var vi inne på beitet der de holdt til, fordi vi skulle (logisk sett) til den andre siden. De var livredde og bare løp langt bort fra oss, men jeg fikk snappa et bilde før de var helt borte.

I dag skal jeg kanskje være med på sånt skole opplegg som barneskolen har for å samle inn penger til gatebarna i Brasil. Ha en finfin dag alle sammen! OG PS. Jeg er evig takknemlig for alle de nydlige kommentarene dere søte lesere legger igjen til meg!

Hva synest du om sauer?

words on my wall


_privat

Sånn går det når man har en tirsdag med mye tid, en saks, noen litt gamle [mag] blader og litt kreativitet. Da blir det "veggpynt". Live, love, laugh.  Jeg ble egentlig ganske fornøyd med dette. Ellers har dagen vært fin den, viss man ikke regner med været da... Var på et museumm med klassen der vi lærte om gamle båter og fisketradisjoner og sånt. Eneste er at vi har RLE prøve i morgen, og det er i livssynshumanisme. Dette har vi nesten ikke hatt om på skolen, så det er bare å sette i gang å lese.. Ha en fin dag alle sammen!

Hva synest du?

cute quotes

   

    

   

   

   
_weheartit

Dette er en god inspirasjonskilde på sånne regnfulle dager som det er i dag.. Når det ikke er andre ting i hodet ditt enn negative regn-tanker, er weheartit stedet å søke ly. Der finner jeg alltid noe :) I det siste har jeg vært litt hektet på sånne sitater. Det er så utrolig mange fine sitater! To av mine favoritter "right now" er den øverst til høyre; Hope is the dream of a soul awake og I may not be there yet, but I'm closer than yesterday. Alle disse har mye med livet og gjøre, og ofte er det det som er det beste. Nemlig at vi kan kjenne oss igjen i det.

Bruker du sitater som inspirasjon noen gang?

fotokonkurranse // anettee95.blogg.no
_privat


Dette er bidragene mine til Anette sin fotokonkurranse. For å komme til konkurranseinnlegget kan du klikke HER. Såg litt på de andre bidragene, og det var mye fint. Og så er det bare for alle dere der ute som har lyst til å vinne en fotobok, og være med i konkurransen hennes å ta frem et kamera og ta et bilde. Temaet er valgfritt. Lykke til alle som er med! :)

Er du med? 

in my closet // cardigan


_privat

Dette er en helt enkel litt lang cardigan fra H&M. Fargene er svart og kremhvit, hvis det er vanskelig å se på bildet. Har ikke hatt den så lenge, men det er et veldig greit plagg å ta på seg når man egentlig er litt lei av alt i skapet. Har brukt den et par ganger. Den er litt kjedelig, men håper det ikke blir så lenge før vi ikke trenger å gå med cardigan-jakker utenpå singletter eller t-skjorter :) Btw; den er denne jeg går med i dag, hihi.

Hva synest du?

good evening


_privat

Da  fikk jeg endelig tid til å blogge. Og atter en gang ble det et matbilde.. Har nettopp spist nybakte boller, og må virkelig si at det smakte. Og akkurat når vi spiste, lyste det opp med sol på himmelen. Det har altså gått fra en regntung grå søndag, til en fin solskinsdag. I morges solgte jeg og Sara VG for Janne, så vi tjente noen kroner på det. Så gikk vi hjem og tok noen bilder, men hennes kamera..Får håpe det blir litt bedre blogging neste uke, hihi. Nå etterpå skal jeg ha en slags "beautykveld" her for meg selv. Ha en fin kveld alle sammen!

Hva har du gjort i dag?


homemade vintage vanilla cupcakes


_privat


I dag laget jeg og Sara veldig rosa cupcakes. Oppskriften fant vi her på passion for baking. Hun har drøssevis med oppskrifter, men vi gikk for disse vintage vanilla cupcakesene. Først gikk vi rundt en god stund for å få kjøpt det vi trengte, og det hadde de viss bare på matbutikken som lå lengst borte.. Etter det satte vi i gang. Det første brettet ble totalt misslykket så det ble bare 6 ferdige muffins som vi kunne pynte. Du ser resultatet i bildene over. Vi ble ganske fornøyd, men vi hadde litt mye krem på så det ble litt kvalmende.  Btw; skal prøve å finne inspirasjon i andre ting enn mat fremover, hihi. Ha en fin lørdag alle sammen : )

Har du prøvd å lage noe etter oppskrift for passion for baking?

i [heart] oreo cake
_privat

Dette er oreokaken jeg bakte i går. Den smakte faktisk veldig godt, og det sier jeg siden det var første gang jeg laget det, og var dermed litt usikker på om de kom til å bli gode. Tror alle de andre likte den også, hihi. Den var faktisk ganske enkel å lage og, men det er veldig viktig å ha god tid! Oppskriften finner du her. Så da er det bare å bake :-P Grunnen til at jeg bakte denne kaken er egentlig at min mor har bursdag, så gratulerer med dagen♥

I morgen skal jeg være med Sara, og vi skal nok bake cupcakes og ta en hel haug med bilder! Det blir koselig:-)

Liker du oreokake?

in my closet // denim shorts


_privat

Dette  tror jeg blir en av mine sommerfavoritter. Det er en denim høytlivs shorts fra BikBok, som passer like bra til litt finere bluser til helt enkle plagg som en t-skjorte eller lignende. Med eller uten belte. Den er veldig høy i livet, men jeg likte den : )

Litt seinere i dag, etter norsklesingen, skal jeg bake oreo-kake. Dere kan nok vente dere bilder av resultatet, hihi. Jeg skal også ut for å finne meg en jobb jeg kan ha når 10.klasse skal ha munnlig eksamen. Wish me luck : P

Hva synest du?

180511 // pink inspiration

   

    

    

    

    
_weheartit


Alt kan tas bilder av. Det var noe som virkelig gjenspeilet seg på weheartit sidene jeg besøkte i dag. Alt fra Big Ben i London, klær på en snor i vinden, makroner og andre søtsaker til en helt enkel sløyfe. Jeg tror jeg må være i et ganske "rosa humør" i dag, for jeg såg både side opp, og side ned, men jeg "heartet" bare rosa bilder i dag. Kankje et litt kjedelig innlegg, men det ble ikke akkurat tatt mengder med bra bilder i går med mitt kamera.. Derfor tenkte jeg at dere snillesnille lesere kunne få se hva jeg brukte som inspirasjon, igjen. Håper dere likte det:-)

Jeg vil spørre dere om noe: er det noen som vil at jeg skal begynne med sånne in my closet innlegg? Og viss det er noe dere lurer på, vil ha mer av på bloggen eller lignende er det bare å spørre i kommentarfeltet, eller sende meg en mail til: karoliiine97@hotmail.com :)

Hva inspirerer deg?

gratulerer med dagen Norge!


_privat

Da var det dagen for å gratulere hele Norge. Nesten sånn at jeg hører Ja vi elsker og alle de andre 17.mai sangene som er inni hjertet til alle nordmenn. Denne datoen for sånn ca 97 år siden ble Norge sin grunnlov vedtatt, og vi var frie! Det er egentlig en superfin dag å feire dette på da, midt på våren og greier. Før var dette dagen for å spise så mye is at du satt med mageknip  resten av dagen, og spise pølser, å gå i tog og samle russekort. Nå er det mer yes, vi har fri fra skolen og leksene, vi slanker oss og hater russen fordi de spruter vann eller hva som helst på oss. Været kunne vært mye bedre, for det henger et tungt skylag over himmelen så langt jeg kan se.. Håper dere alle får en super dag!

Ja, vi elsker dette landet, som det stiger frem, furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker på vår far og mor og den saganatt som senker drømmer på vår jord.

Ha en fantastisk dag alle sammen!

gorgeous


_privat

På lørdag var jeg så heldig å få se de ca 4 uker gamle valpene, som onkel sin hund har fått. De var virkelig helt nydelige! Den på bildet over er den eneste lyse, mens de andre i samme kullet er svarte, og svarte hunder er vanskelig å få til å se fine ut med mitt digitalkamera. Det var et "T- kull" og derfor skal denne hete Tinka. De er av rasen norsk buhund, viss noen lurte:-)

I dag skal jeg kanskje være med Sara eller noe, og i morgen er det jo Norges nasjonaldag, 17.mai! Hurraa! Det kommer mest sannsynlig et 17.mai innlegg, men det er ikke helt sikkert. Vi snakkes i allefall på onsdag:-) Ha en strålende 17. mai alle sammen!

Har du planer for 17.mai?

home again

Dette blir et innlegg bare for at dere skal vite at jeg er hjemme igjen. Har ikke tid til å legge ut bilder eller noe, men det kommer. Helgen var super - med alt fra herlige små søskenbarn til hundevalper. Nå er det bare i morgen på skolen, så er det fri på 17. mai! Har svart på alle kommentarene, og det kommer et ordentlig innlegg i morgen.

Hatt en fin helg?

my top 3 blogs

Nå skal jeg vise dere de 5 bloggene som er favorittene mine nå:

Anettee95

Hun blogger om livet sitt, og tar kjempefine bilder! Dette er den bloggen som har holdt seg på listen over mine favorittblogger lengst. Så håper hun fortsetter å blogge lenge! Hun fortjener en titt innom bloggen, så viss du vil er det bare å trykke på linken:-)

Headeren hennes:


Sara's everyday

En blogg basert på bilder. Og jeg elsker bilder, og personen bak bloggen. Hun tar utrolig mange fine bilder, og skriver helt kort om hverdagen sin. Dette er også en av de bloggene jeg er innom hver dag, så viss du vil ta en titt så klikker du på linken:-) (anbefales)

Headeren og litt av designet hennes:Maria

Hun skriver helt nydelige innlegg, om alt fra rett fra hjertet til en fotoshoot hun og vennene hennes har hatt. Dette er virkelig en herlig og veldig inspirerende blogg! Denne anbefaler jeg dere også å ta en titt innom:-)

Headeren hennes:I tillegg til disse leser jeg en hel haug andre blogger, og selvfølgelig bloggene til alle dere som kommenterer! Men som sagt er dette de 3 bloggene som er favorittene mine på minuttet :-)

_______________________________________________________________________________________

Kjapt om dagen i dag. Det var egentlig en ganske vanlig fredag, til å være fredag den 13. Bortsett fra at vi hadde matte-test, fikk tilbake mattetentamen og at vi ble kasta vann på av russen-.- Nå reiser jeg og familien til vårt herlige data og internettfrie sted i helgen, men er tilbake på søndag/mandag:-) God helg!

Hva er din mening om disse 3 bloggene?

monki // inspiration


_ privat

Alle bildene er tatt fra et "Monki-magasin" som dere ser på det øverste bildet. Det fikk jeg da jeg og Sara gikk rundt i byen etter stafetten og fjellturen. Da var vi rundtomkring på maange butikker. Det eneste jeg kjøpte var en snapple, som jeg sitter å drikker av nå, hihi. Det ble faktisk en veldig fin dag, bortsett fra at det var litt regn i luften. Nå er det bare tysk leksen og å øve litt til en matte"prøve" før jeg må vaske rommet.. En liten opplysning til: Jeg reiser bort i helgen, så det blir ikke blogget noe før søndags kveld eller mandag:-)

Hatt en fin dag?

music on my mind


Who's that chick

 


Comeing home

 

Just cant get enough

Nå har jeg desverre ikke tid til å legge inn flere musikkvideoer, for jeg må på skolen. Eller i dag skal vi jo ikke være på skolen, men løpe tine stafett og gå på fløyen, i Bergen. Det blir nok gøy det (litt ironi) . Håper jeg blir valgt til reserve til tine stafett laget, for jeg har egentlig ikke noe stort behov for å løpe i dag, hihi. Ha en fin dag alle sammen!

Løpt tine stafett før?

starbucks coffee


_privat


I går ettermiddag gikk Sara og jeg å kjøpte starbucks iskaffe. Vi smakte den med karamellsmak, siden begge to allerede hadde prøvd seattle, og mocha latten. Etter min mening er det mocha latten som er favoritten, men både seattle latte og mocha latte vil jeg anbefale dere å smake:-)

I dag hadde vi vårens siste tentamen, nemlig norsk hovedmål. Det gikk ganske bra tror jeg. Nå skal jeg bare gjøre ferdig leksene, som er norsk og geografi, så tror jeg at jeg tar meg en liten joggetur. Ha en strålende fin dag alle sammen!

Smakt Starbucks iskaffe?

origami birds
_privat

På torsdag når jeg og bestevenn, Sara, skulle pakke inn gaven til Janne, tenkte vi at vi måtte gjøre noe kreativt. Det gjorde vi. Etter en del tenking kom vi frem til at når Janne åpnet gaven, som var en veske, skulle hun få litt sånn "wow!!" utrykk i ansiktet når hun såg alle de fargerike fuglene. Det klarte vi med glans. Det var faktisk overraskende enkelt å lage de. Viss du har lyst til å prøve selv, er det bare å søke på " origami bird" i søkefeltet. Da får du opp mange ulike videoer, men jeg og Sara likte best denne. (Trykk, så kommer du direkte)

Etterpå blir det kanskje tid til venner, siden vi ikke hadde noen lekser pga. norsk tentamen. Vi har heller ingen mulighet til å forberede oss til den. Ha en fin dag videre, og så håper jeg det er like fint vær  hos dere som hos meg!

Prøvd å lage sånne fugler før?

photos // lørdagskvelden


_privat

Dette er bare noen av bildene jeg tok i gårkveld. Vi hadde det superkoselig, og utnyttet den strålene solen helt til vi ikke kunne se den lenger. Vi spiste mye snop, oreo kake og peppes pizza, naam!

I dag skal jeg ut i det fine været å bare ikke gjøre noe, hihi. Etterpå skal jeg være med Janne og da.Denne flotte siste søndagen denne helgen må jo bare brukes så godt det lar seg gjøre, for dette er nesten siste mulighet til å slappe av for på tirsdag er det tentamen i norsk. Så er det Tinestafett og ny fjelltur på torsdag, og sikkert noe de andre dagene, hihi.

Hatt en fin helg?

shopping // 070411


Cardigan fra H&M kr 199,-Høytlivsshorts fra BikBok kr 299,-

Og så noen bukser da, men de har jeg ikke tatt bilde av. I dag bar det altså i vei mot nærmeste storsenter for å shoppe inn litt av hvert. Det som stod øverst på "må ha listen" var nye bukser. Heldigvis fant jeg de perfekte jeansene på bikbok, neida, men jeg fant noen som passet. I tillegg fant jeg noe som matchet min "ønskeliste" nemlig en fin denim shorts. Da var det denne som bare hang der og ventet på meg, hihi. Når jeg hadde leitet etter gave til Tonje i en evighet, møtte jeg Sara. Da gikk alt mye bedre, og etter å bare ha kikket inn i noen få butikker fant vi det vi skulle ha. Så nå er det nesten bare å blogge, vente litt og så er jeg igjen klar for party. Denne gangen til Tonje.

Likte du noe av det?

060411 // which dress?

eller?

Jeg vet at begge bildene er i dårlig kvalitet, men da legger jeg bare skylden over på kameraet mitt (som jeg har sagt til dere før). Skal i bursdag til Janne i kveld klokken 18.30, men har liksom et lite, eller faktisk et ganske stort problem, hva skal jeg gå med?? Det står, som dere sikkert forstår, mellom disse to kjolene. Noen som har noen meninger om hva de ville gått med?

Nå er det endelig fredag, noe som vil si helg. Og på skolen fikk vi vite de Tinestafett lagene, som jeg nevnte i gå. Gjett hva; Jeg kom med! Wow, er fortsatt i sjokk, neida. Det var bare en utrolig stor overraskelse at jeg er en av de 5 raskeste jentene i klassen! Jaja, nå skal jeg ikke tenke mer på det. Noen som skal noe gøy i helgen?

Hvilken kjole ville du gått med?

photo // love is in the air


_privat


Dette er enda et bilde fra ferien jeg var på i fjor. Det var bare utrolig søtt da de to isbjørnene "kysset"! Ekstra fint var det jo at jeg tok bilde i skkurat det rette sekundet, hihi. Grunnen til at jeg helt har glemt disse bildene er fordi bestemoren min døde den dagen vi reiste hjem fra denne ferien.

Men over til noe hyggeligere, i dag løp vi 200 metere på idrettsbanen for å finne ut hvem som skal være med på tinestafetten. Det får vi vite i morgen, men siden jeg ikke er sånn spesielt rask så regner jeg med at jeg ikke kommer med på laget. Seinere i dag tror jeg at jeg skal være med Sara, og da må vi "klargjøre" gaven som janne skal få i morgen.

Hva synest du om bildet?

on my wishlist // 040511// bikbok

Nå er en ordentlig fin shorts noe av det som står høyest på ønskelisten. Jeg ønsker meg både en denim shorts, og en som ligner på den fra bikbok. Har kun to shortser, og så skal jeg på "shopping" på lørdag, så kanskje jeg kommer hjem med en shorts i posen:-)

I dag gikk jeg, som nevnt i forrige innlegg, OPPTUR med klassen. Eller flere klasser da. Det var en fin tur, og værgudene var virkelig på vår side. Det var bra, ellers hadde vært mye glattere enn det var opp alle bakkene til det fjellet vi skulle på. Fikk ikke lov til å ha med oss kamera, så fikke ikke tatt noen bilder fra turen. Nå må jeg poste dette til dere før jeg skal skrive en to miutters "presentasjon" i engelsk om Nokas- ranet. Så vi snakkes:-)

Hatt en fin dag?

foto//struts


_meg


Dette bildet tok jeg i fjor når jeg og familien var i København, i dyrehagen der. Det er ganske nøyaktig et år siden, men ikke før i dag, et år etter, fant jeg mappen på pc-en med bilder derfra. Deriblandt en del dyrebilder som jeg sikkert poster til dere:-)

I morgen skal klassen gå "opptur", og det blir sikkert fint det. Håper været holder, og det er det egentlig store sjanser for. eneste er at vi ikke får ha med oss kamera.. Blir sikkert godt med en tur ute etter engelsk-tentamenen vi hadde i dag. Følte det ikke gikk så bra, men det er det bare å vente å se til resulatet kommer.

Hva synest du om bildet?

sail like a sailboat


_privat


Åh, det hadde vært fint å være en seilbåt. Bare ligge helt i ro på de svake bølgene, høre måkeskrik og kjenne solen skinne. Se all den flotte naturen vi har her i Norge. Være på lang om vinteren og bare kost seg i solens fine, varme solstråler. Det hadde vært livet!

Jeg har ikke blogget denne helgen, og måtte tenke igjennom om jeg skulle fortsette å blogge. Føler at jeg bare kaster bort tid på å skrive om helt unyttige ting. Men jeg bestemte meg altså for å fortsette.

Hvordan hadde det vært å være en seilbåt, tror du?

Sorry Sara, dette ble veldig likt det du la ut.


_weheartit.comarkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits