inspireing images//280411

   

    

    

    

    

    

    
_weheartit

Dette ble et litt mer seriøst innlegg. Her har jeg funnet masse bilder på weheartit, som iallefall er inspirerende for meg. Det går mye i vår og sommer nå her på bloggen, og det vises vel litt igjen i de bildene jeg har plukket ut. Liker godt denne typen bilder, og det ble et litt variert utvalg, med både personer/ uten personer, lyset og farger i de ulike bildene. Jeg føler avogtil at bilder sier mer enn ord, og det kan være lettere å formidle noe gjennom et bilde enn med ord. Så derfor lager jeg sånne inspo innlegg innimellom, i steden for at jeg skal skrive mye tull.

Ble du inspirert?

apple

Haha, nå sitter jeg og spiser noen helt nydelige epler. De var supersøte på smak, og så er det jo sunt da.. Nå må jeg se til å få gjort resten av leksene, sååå litt senere skal jeg være med Sara. Huff for et usakelig innlegg, men kommer kanskje et litt bedre seinere  i dag:-) Ha en finfin dag alle sammen!


_ randome bilde fra weheartitHva skal du i dag? 

conscious collection | H&M

Conscious Collection by H&M er en kolleksjon for å få flere av kundene til å ta mer bevisste valg. Derfor har H&M laget denne kolleksjonen, og brukt organiske og resirkulerte materialer.  Mer om kolleksjonen finner du her.


_collage in picasa - me

Ikke akkurat bra kvalitet.. Men viss du vil se flere enn disse plaggene jeg har med her, og lese mer om kolleksjonen er det bare å klikke seg inn herVet ikke selv om det er noe jeg har falt helt "pladask" for enda, men vi får se. Kanskje ender jeg opp med Conscious klær i mitt klesskap denne sommeren?

Tanken fra H&M sin side er iallefall god. Det er sikkert mange som vil kjøpe fine klær som er laget av mer miljøvennlige tøybiter enn vanlig. Og ikke er det altfor dyrt heller for folk flest. Så viss du trenger nye klær, og er glad i miljøet er kanskje dette noe for deg? Hihi, det er iallefall bedre enn ingenting. At de store kjedebutikkene tar opp klima og miljø tror jeg kan være positivt.

Jeg sier ikke løp å kjøp, men bare at det er lov å la seg friste, hihi :-)

Har du noe fra denne kolleksjonen?

new header, again...

Da var det kommet ny header på bloggen, igjen.. Har tenkt på det en god stund, men har ikke hatt tid til det. Og i går laget jeg altså en header. Den ble veldig enkel, men håper dere liker den! Alle bildene er tatt av meg, og den er redigert i PhotoScape, Picasa og Paint.

Har ikke så altfor mye på hjertet i dag. Skal bare skrive en engelsk nyhetsartikkel, og lese til mattetentamen. Ikke en sånn utrolig spennende dag om du spør meg... Tentamen i matte er på fredag, engelsk på tirsdag og norsk 10. mai, og vi begynte igjen etter ferien i går. Jaja, det går nok fint.

Likte du headeren? (vet, veldig kreativt spørsmål, er helt utrolig kreativ i dag med hjelp av litt, eller mye ironi)

butterfly now, butterfly forever.


_privat bilde


Altså en sommerfugl har jo vært en larve, men når den er blitt en sommerfugl er den en sommerfulg resten av livet.

Sommerfugler er så søte! Men må innrømme at de kan være litt ekle på helt nært hold. Har et dårlig minne i forbinnelse med det, men trenger ikke å gå inn på det. Det var jo tross alt et dårlig minne.. Såg det første sommerfuglparet skjærtorsdag, da jeg var ute på tur. Utrolig fint å se de tingene eller dyrene, eller insektene du ikke har sett siden sist sommer.

Har du et sommerfugl minne?

spring


_private bilder


Dette ble viss et sånt bildedryss innlegg, men det gjør ikke noe. Åh! Det er såå herlig nå i april/mai, når vi kan se forandringer i naturen fra dag til dag. Forandringer som at gresset blir grønnere, flere blomster på bakkene, større skudd på trærene osv. Og noe av det beste med denne nydelige årstiden er at alt kan brukes som inspirasjon! Håper det blir mange fine bilder utover våren og sommeren.

Hva liker du best med våren?

new stuff//easter 2011

Bok fra Kremmerhuset, og nøkkelen er en del av et smykke lenger nede

Smykke fra H&MSmykke fra Gina Tricot, nøkkelen er på det øverste bildetSmykke fra Gina TricotCupcake fra Kremmerhuset

Da var denne påsken også snart over, og det er tilbake til vanlig hverdag. Det har vært så utrolig godt med et lite avbrekk fra skolen nå, før alle tentamener setter i gang. Skal bli litt godt å se venner og de andre folkene på skolen igjen, det må jeg jo si da..:-) Morgendagen skal brukes på å egentlig ikke gjøre så mye, haha.

Likte du innkjøpene?

k-kveld

+ klær på k : kjole

+ spiselige ting på k: kake

+ snop på k: kjærlighet på pinneMitt bidrag til denne kjempekoselige kvelden er kjeks og kjærlighet på pinne. Meg og Janne bakte en eplekake og.

God påske alle sammen! Så snakkes vi etter ferien:-)


innkjøp//160411Kjole fra H&M 199,-Ansiktsmaske fra TheBodyShop 139,-

Dette var noe av det jeg kjøpte i går. Jeg vet at kvaliteten ikke er noe å skryte av, men som sagt eier ikke kameraet mitt kunskap om å ta bilder av klær. Nå skal jeg og Sara se Eat Pray Love. Det blir koselig.

Sett eat pray love?

to do list// 160411Slik ser planen min ut for denne (regnfulle) lørdagen. Ikke spesielt mange planer, men sånn blir det når man går å shoppper hele dagen. Kjøpte litt av hvert der. Blandt annet en kjole fra H&M og en ansiktsmaske fra The Body Shop. Kan sikkert få lagt ut bilder av de en gang også:-) Jeg vil bare si at det blir ikke noen blogging fra meg fra tirsdag og utover resten av påsken. Da reiser jeg nemlig bort til mitt anti-internett-og-blogging-sted. Det tror jeg blir veldig deilig!

Hvordan ser planen din ut for resten av dagen? 

I mustach you a question


_privat

I dag blir det shopping med bestejentene, så jeg må løpe å gjøre meg klar! Kanskje vi snakkes senere? :-D

Hva skal du i dag?


wants // summer 2011

Fra bikbok, ginatricot og hm.

Det var flere som ville at jeg skulle blogge om mote og outfit. Siden jeg ikke legger ut bilder av meg selv, og kameraet mitt ikke eier kunnskap om hvordan det skal ta bilder av klær, tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen "wants" for sommeren 2011. Kommer kanskje flere sånne innlegg utover væren, sommeren og resten av året. Kan sikkert også legge ut noen bilder av mine klesskap favoritter, viss noen er interessert.

Senere i kveld, kommer verdens beste jenter bort! Gleder meg:-) Og nå er det endelig (!) påskeferie! Skal bli superdeilig med fri fra alt som har noe med skole å gjøre! :-)

God påske alle sammen!

Planer for i kveld?

fletter

     

    

    
_weheartit

Jeg elsker fletter, men kler det ikke så altfor godt selv. Men det er jo lov å prøve av og til! Fint med fletter er at det kan gjøres på så mange ulike måter, og det passet til alle verdens antrekk. En av de kjendisene som kler fletter best, må jo være Lauren Conrad! Hun er utrolig pen, og kler alt mulig! :-)

Liker du fletter?

inspiration // april

    

    

    

    
_weheartit

Våren er den tiden av året jeg har mest inspirasjon. Og det er kanskje fordi da kommer alle de fine blomstene, det grønne gresset og bladene på trærene tilbake etter en lang og kald vinter. Alt går fra å være preget av vinter, til å bli frodig, grønt og fylt med farger! Dette er den fineste årstiden, spør du meg :-)

Hvis noen trenger inspirasjonsråd, vil jeg absolutt anbefale å gå inn på weheartit. Dette er en nettside som er full av inspirasjon for alle. Det er bilder av alt mellom himmel og jord. Hvis du mangler inspirasjon og går inn på weheartit, er jeg ganske sikker på at du fant masse inspirerende bilder!

Liker du weheartit?

sweetheart
_privat


Dette bildet ble tatt i dag etter leksene, eller matteleksen som var alt vi hadde i dag. Utrolig deilig med en rolig uke på skolen og påskeferie før tentamener. Tror vi skal ha matte i slutten av april, og norsk og engelsk i mai. Nå kan jeg altså bruke tiden min på helt andre ting enn skole. Som å ta bilder, være ute i solskinnet, blogge, være med venner, og ikke minst gjøre innspurten på kakesalget for å få inn penger til klasseturen.

Så har jeg et spørsmål som bare dere som leser bloggen min kan svare på; hva vil dere at jeg skal skrive om? Hvis dere har noen helt konkrtete forslag så kom med de i kommentarfeltet. Blir glad for alle seriøse tanker rundt dette spørsmålet :-)

Forslag til hva jeg kan blogge om?

kind of summerfood?


_privat


Fant ikke noe annet å blogge om. Sitter her med tyskbøkene på fanget og tror jeg skal dø av all denne tysken. Er ikke så overhappy når vi har lekser i det:-p Hadde om eventyr på skolen i dag, vi skulle trekke noen lapper der det stod hvilken person vi skulle ha, hvilket sted, og hva som skulle skje. Jeg fikk Ole Brumm, en lokal vik, og en blodig kamp om å holde seg i live. Jeg hadde altså fått 3 av de tingene som jeg ikke ville ha:-p

Da jeg kom hjem fikk jeg så utrolig lyst på jordbær. Noe vi selvfølgelig ikke har i hus, og det er laangt til nærmeste butikk (eller 15 minutter å gå) så da tok jeg heller å prøvde å finne et jordbærbilde.

Hva synest du?

wake up in the morning...


_privat

Da var jeg faktisk klar så tidelig at jeg fikk blogget før skolen. Har algdi hatt tid før, og nå må jeg nesten løpe. Haper dere får en fin dag! :-)

dream sweet dreams..


_privat

Random bilde egentlig, men redigerte det nå for noen minutter siden. Fikk inspirasjon fra Benedicte sin blogg. Det er en av favorittbloggene mine nå for tiden. Så følte jeg for å sette inn tekst og, så da ble det denne. Mandagen har i grunnen vært ganske normal, bortsett fra at vi fikk en ny jente i klassen. Viss ikke jeg skal være med Sara i dag, får jeg vel ta noen bilder:-)

Har du noen favorittblogger?

keep calm and have a cupcake


_privat

Etter å ha sett gjennom enormt mange bilder, både som jeg har tatt selv, og som er fra weheartit, endte jeg opp med å redigere dette bildet fra 14 års dagen min. Elsker de cupcakesene, og de såg faktisk ikke så ille ut heller.

Nå skal jeg og Janne ut å gjøre en innsats for å få penger til klassetur, ved å selge kaker og karameller. Wish us luck! :-)

Hva skal du i dag?

sunshine makes me smile


_privat

Da var endelig solen kommet fram fra alle skyene, jeg har klippet håret, og nå merkes det at våren er her hvert øyeblikk. Møtte Sara, og hun var veldig vårinspirert med shorts over strømpebukser, og mag i hånden. Tilogmed solbriller hadde hun i lommen. Skal vel være med hun seinere:-P Btw; prøvde bilde redigerings-tipset på bloggen hennes (saraseveryday.blogg.no) , og bildet ble mye finere enn sånn jeg pleier å gjøre det!

Hvordan redigerer du dine bilder?

only one week left


_privat

Nå er det bare en uke igjen med skole før vi, endelig, får påskeferie. Velfortjent etter min mening. Blir nok godt med litt fri, igjen. Og jeg som elsker påske godt! Det blir nok kos. Før det er det en uke med skole, men mest sannsynlig har vi hatt nesten alle fremføringer og prøver denne uken. I tilleg får vi en ny jente i klassen. Det blir nok kjekt:-) Så nå er vi altså bare en uke med lekser fra å få en uke med ferie, familie og forhåpentligvis litt snop. Så da er det bare å stå på, for påsken er i allefall på vei, selv om vi ikke kan se det ute...... Mye vind og regn, menmen.

Gleder du deg til påske?

Btw; Tusen takk for alle som kommenterer på innleggene mine. Det er derfor jeg blogger. MEN; viss noen får et sånt smilefjes :-= postet i kommentarfeltet på bloggen sin, fra meg, er det bare pga at jeg har trykket feil. Det skal være :-)

... la vie dans le jardin


_privat

Var inne på nettsiden til kremmerhuset, og såg noen kasser med denne skriften på. ...la vie dans le jardin, stod det. Jeg trodde at det var fransk, og gikk inn på google oversetter (haha). Når jeg skrev det inn, fant jeg ut at det betydde livet i hagen. Siden jeg bruker alt jeg kan som inspirasjon passet dette helt perfekt! Så jeg fant et bilde der det kunne passe, og redigerte det i PhotoScape. Sånn ble i allefall resultatet!

Sorry, litt kjedelig å vite hvordan bildene jeg lager "blir til", men det får gå for denne gang. Hihi.

Likte dere bildet?

an old book


_privat

Var hos mormor i helgen, og der er det utrolig mye å ta bilder av. Hun har alt fra bøkene hun leste da hun var liten, til oldemor sin gamle veske. Dette er jo paradis for meg som elsker gamle ting! Her er et av de bildene jeg tok da jeg var der. Det er altså en ganske gammel bok, med et litt søtt navn; Konkyliens sang. Har faktisk lest litt av den selv, og du skjønner fort at den er gammel:-P

Likte dere bildet?

the boy who holds this key, can open my heart..


_privat

Da var det tirsdag igjen. Og mer forbereding til engelsk framføringen. Og lekser. Jaja, sånn er vel livet :-p Har det ikke så verst da. Nå må jeg bare hente en bok, så må jeg gjøre resten av leksene. Håper alle får en finfin dag!

Ps: Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått!

Likte du bildet?

new stuff// 020411

Kjole 399,- fra BikBok


Singlet 149,- fra BikBokVeske fra Cmyk

Da var 17. mai - kjolen i boks, så da er det bare å vente på å få bruke den. Hihi. Fikk en veske som oldemoren min hadde engang i tiden, men det ble ikke noen bra bilder av den.. Må si tusen takk til Sara, for at hun postet innlegget mitt på lørdag! Og takk til alle dere som har kommentert, har kommentert tilbake til dere nå:-) Helgen var helt herlig! Gjorde ikke så mye, men det var godt å reise bort litt fra nesten alt og alle. Nå gleder jeg meg bare noe så sykt mye til våren og sommeren, og da kommer dataen til å bli full av bilder av alt tenkelig mellom himmel og jord!

Hva synest du?

new steps, in old shoes// fotokonkurranse


_privat


Tenkte å være med i fotokonkurransen til Hilde med dette bildet.:-) Håper dere liker det!
Trykk på linken for å komme til innlegget hennes om konkurransen.

Er dere med?

a kiss form the rose_privat

Dette ble sånn type haste innlegg. Drar snart avgårde, men følte at jeg måtte poste noe til dere først. Da ble det dette:-)

God helg!
Planer for helgen?

_weheartit.comarkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits