inspiration// Blake Lively

 

_weheartit

Mitt andre stilikon (etter Lauren Conrad) er Blake Lively. Hun virker som en utrolig jordnær person med en enorm garderobe, mye penger, bra karriere og ikke mintst: utrolig fint hår! Det er kjempefint, og skulle gjerne hatt det. Kanskje ikke de beste bildene av henne,  men det var noen jeg fant på weheartit. Forresten fikk jeg fiksa det sånn at det går an å kommentere igjen:-)

Stilikonene mine:

Lauren Conrad, Blake Lively og Whitney Port♥

Hvem er ditt/dine stilikon?

music only makes me stronger


_privat

Ingen lekser og strålende vårvær! Kan dagen bli bedre? Skal nyte det ute. Håper det holder seg sånn leenge! Fikk til og med prøvd den nye jakka mi i dag, siden det ikke var så veldig kaldt :-) Var ikke så utrolig smart å gå med trench utenpå college genser, men men♥ Håper alle sammen får en superfin dag!

Planer for i dag?

mocha latte


_privat

Starbucks coffee mocha latte. Det er faktisk veldig godt! Trodde ikke jeg likte kaffe helt til jeg smakte denne. De har jo mange varianter i iskaffe, men det er bare denne jeg har smakt.

Da var det tirsdag igjen, og faktisk strålende sol! Skal kanskje benytte det superfine vårværet med å ta en joggetur med Sara:-) Nå må jeg se litt i matteboken på ligninger, skal ha matteprøve..

Smakt Mocha Latte?

Btw; Tusen takk for alle som kommenterer innleggene mine!

new design

Da var endelig det nye designet på plass! Det er laget av Thea Kristine. Var så utrolig lei det gamle, og fikk dette enkle men fine designet av hun. Tusen takk:-) Håper dere liker det, for det kommer jeg nok til å ha en god stund. Eneste jeg kanskje endrer litt på er headeren, men vi får se..

Hva synest du?

inspiring images

_weheartit

Da er snart den siste helgen i mars 2011 over, og vi nermer oss enda mer sommeren. Sorry at jeg maser litt vel mye om det, men det er den beste tiden av året ifølge meg. Vet ikke helt hva jeg skal blogge om i dag, så det blir noen inspirasjonsbilder fra weheartit. Håper de kan være litt inspirerende for flere enn meg:-)

I morgen er det mandag, altså ny uke med nye muligheter. Skal ha musikk igjen, i to timer. Det er ikke det verste jeg har, vi danser og synger til waka waka og skal ha noen sanger til. Får sikkert vite hvilke i morgen.. Får tilbake norsk intervjuet vi skrev før vinterferien også. Lurer på hva karakter jeg får, hihi:-)

Hva synest du?

lollipops
_privat

Da var det sommertid ifølge klokken, noe som ikke vises ute akkurat... I går var det jo faktisk fint vær, sol og til og med varmt i solen. Så våkner jeg i dag, og hva ser jeg når jeg trekker opp rullegardinen? Hvit snø som daler ned fra den grå, kjedelige himmelen. Ikke drømmevær dette her selv om vi bare er i mars, det eneste som er å se ute akkurat nå er tåke. Kan vel ikke klage når vi faktisk har hatt noen veldig fine, varme dager uten regn allerede.. Vi bpr jo tross alt på vestlandet.

Har tenkt å lage ny header i dag, eller en av de nermeste dagene. Er utrolig lei av den gamle. Viss noen har lyst, er det bare å sende inn header til meg på karoliiine97@hotmail.com :-)

Er det bra vær der du er?

yesterday night
_privat

Et par bilder fra i går! Det var superkoselig med boller og en tårevåt film: Ps. I love you.

I dag har jeg vært med janne, og nå skal jeg lage middag, så det får bli med dette:-) Btw så er det earth hour i kveld:-)

Noen som skal slukke lyset i kveld 20.30?

girls night tonight

Ja da var det endelig helg, og jeg har fått bekreftet at vi skal på Rihanna konsert i Bergen 18. august 2011! Jeg er superhappy, og trodde ALDRI at jeg kom til å få se henne live fra Bergen etter at vi ikke fikk billetter til den første konserten. Men så var Rihanna såååå snill at hun tok seg tid til å la enda flere norske fans få gleden av å oppleve henne live! Jeg er så glad at jeg har nesten ikke ord!


_privat

Som sagt i overskriften er det jentekveld i kveld. Da får jeg besøk av mine gode gode venner. Det blir sikkert koselig. Da blir det film, popcorn, boller som jeg skal bake nå, bilder, latter og mer latter på menyen. Det gleder jeg meg til:-)Da må jeg vel stikke å få ferdig de bollene, sånn at folksa ikke blir skuffet:-P

Ha en fin helg alle sammen!

Har du planer?

goodbye winter, hello spring


_privat

Nå kan jeg for alvor begynne å håpe at våren ikke er langt unna. Snøen er borte, gresset blir grønnere og sneklokkene er kommet! Det er et veldig godt vårtegn. Når sneklokkene, krokusen, påskeliljene og alle de andre første vårblomstene kommer er det ikke lenge igjenn med kulde og vinter. Rundt hele huset jeg bor i er det mye gress, og der vil det komme mange fargerike blomster utover våren og sommeren, noe jeg og kameraet mitt gleder oss masse til.

Jeg fikk btw vite at jeg og Sara mest sannsynlig skal på Rihanna konsert i Bergen allikevell! Litt seinere fikk jeg vite at Janne også skulle dit! Dette er noe å glede seg til gjennom sommeren!

Gleder du deg til våren?

strawberries are a member of the rose family.


_privat

Snapple kork fra den snappleen jeg kjøpte da jeg var på joggetur med sara sist onsdag. Et tips: ikke kjøp snapple når du er kommet halvveis på joggeturen uten å ha noe å bære den i, den veier et tonn! neida, men det kan føles sånn:p Men anbefaler folk å smake snapple! Det er veldig godt, men ganske dyrt. Så jeg kommer nok ikke til å kjøpe det på en stund nei...

Jaa, da var vi midt i uken.. Jeg og Sara har nettop ryddet i klesskapet mitt. Det gikk fort, og nå er det mer enn nok plass til klær fra årets "vårshopping". Gleder meg til å fylle opp hyllene i skapet med nye, vårfargede lette klær! Har alt funnet min favoritt t-skjorte for denne våren/sommeren hos Gina Tricot. Måtte bare kjøpe den! Den var ikke i nettbutikken, men kan sikkert få lagt ut et bilde av den en gang! :-)

some music


// weheartit

Born this way

Coming home

Impossible

Higher

Dette er noen få av de sangene jeg har på hjerned nå for tiden, og siden jeg ikke har altfor mye å si i dag, så var dette et greit alternativ til blogginnlegg. Forresten ble det ikke blogget igår fordi min lille søster, som har bursdag i dag feiret familiebesøk :-)

Musikk tips?

I'm back

Nå har jeg hatt en slags "bloggpause" og det har egentlig vært veldig fint, men jeg har bestemt meg for å fortsette å blogge;-) Kanskje ikke så ofte, men litt nå og da. Takk viss det er noen som vil følge bloggen min  videre!random bilde fra weheartit

 

no Rihanna concert this summer....

Nei, så ble det ikke billetter på meg til Rihanna konserten i Bergen.. Det er jo litt kjipt, for det er virkelig en drøm! I tillegg var det i Bergen! Jaja, som dere sikkert forstår er det altså utsolgt for billetter nå. Håper hun kommer tilbake til Bergen en gang!
Nå for tiden er jeg ganske "tom" for inspirasjon, og har tenkt å ikke bruke så veldig mye tid på pc-en. Det vil altså si at det ikke er sikkert det blir innlegg hver dag. Viss jeg forblir så lei som dette så slutter jeg kanskje å blogge, men hvem vet? Kanskje jeg blir fylt med inspirasjon når våren kommer?

 

don't cry over someone who wouldn't cry over you
_privat

Nå har Sara kommet bort. Vi "planlegger" en sånn jentekveld med Janne. Det blir jo koselig. Randomt bilde egentlig, men følte at jeg nesten måtte ha et bilde med i innlegget, og så "snublet" jeg over dette sitatet av Lauren Conrad på weheartit, fikk det over på en lapp og tok bilde av det. Har ikke skjedd så mye i dag må jeg si.. Men men:-)

Hva skal du i dag?

vil reise til..

♥ Paris! Se Eiffeltårnet, oppleve den franske storbyen, spise fransk mat, ta masse fine bilder♥ London! Åhh, har bare sååååååååååå lyst til å reise til London! Shoppe, oppleve byen. Har aldri vært der..

♥ Italia! Var ikke det beste bildet, men det er fra Venezia. Har ikke vært i Italia, men har lyst til å dra dit! Se rundt i Italia. Det virker som et fantastisk land.♥ USA! Har lyst til å reise til California. Kjenner noen der, så det hadde vært kjempespennende å dra dit!♥ Hellas! Ferie, hav, hvite murhus, fine bilder:P

Har ikke vært på noen av de stedene, men vil dit! I dag var det back to buisiness. Lærerene hadde ikke samarbeidet så godt når det gjaldt å gi oss lekser, for vi hadde ingenting til i morgen. Det er jo helt greit det, så jeg gjorde noen andre lekser i stedet jeg. I to timer på skolen i dag så vi filmen Yatzy. Skjønte den ikke, men det gjorde de som hadde lest boka. Ble litt avhengig av facebook når jeg kom hjem. Ser på the voice på tv og, så det er mye lyd i stuen nå:p

Har du et sted du vil reise til?

 

nytt design

Nå var endelig det nye designet klart:-) Vet ikke om jeg er helt fornøyd ned det enda, menmen... Gikk for rosa denne gangen. Håper dere liker det!Bildene er fra weheartit

Headeren er redigert i picasa, picnik og paint

Btw; det er fastelaven i dag, så jeg og Sara lagde boller. Og så såg jeg slutten av 5-mila. Fin avslutning på VM når Norge tok gull og bronse:-) Vi endte altså opp med 8 gull, 6 sølv og 6 bronse, det er jo kjempebra! Jaja, må vel ha litt sånn unyttig info her på bloggen også :P

Hva synest du om den nye headeren? Har du et bra tips når det gjelder å lage et helt design?

- Ha en fin dag videre!

keep calm and have a cupcake
_privat

Dette skiltet kjøpte jeg når jeg var på ferie. Har blitt litt hekta på cupcakes i det siste, og da passet jo dette perfekt:p Det kostet 80 kr på en butikk som het InMari eller noe sånt.

I går var det koselig jentekveld med filmen Dagboken. Den var egentlig ganske bra, men litt for romantisk etter min smak... Etter filmen såg vi reprise av Oscar utdelingen, spiste VM-chips og popcorn og drakk brus og pratet osv... :-)

Likte du skiltet?

sleepover, movie time and vm chips

Ja, da sitter vi klare til å starte filmen "Dagboken", og for å spise VM chips og popcorn osv.... Sara hadde egentlig tatt noen perfekte bilder med speilrefleksen, men vi har jo selvfølgelig kode på internettet. Da ble det nødløsningsbilder med digitalkameraet mitt ;-)


_privat

Hva skal du i kveld?

from costume

Nå er jeg tilbake fra en kjempekoslig ferie med familien. Kom hjem i går, men fikk ikke blogget før i dag. Nå kommer det i hvertfall tilbake med minst et innlegg hver dag;) I kveld skal jeg ha overnatting av Sara<3 Det blir koslig! Da får dere sikkert en oppdatering underveis.. Når jeg var borte leste jeg i costume, og fant disse hærlige sommer bildene:


_privat

Bildene ble litt uklare, men dere ser forhåpentlig vis hva som er på de:-)

Ps: Skal prøve å få laget nytt design i dag.

Leser du Costume?

_weheartit.comarkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits