friday inspiration

   

   

   

   

   
/ weheartit.com

Ti herlige bilder på en fredag. Beste dagen i uka, helt klart! Alle prøver er ferdige, og leksene gjort. Rommet er vasket og solen skinner mer enn den har gjort hele uken! Ble ikke mye blogging på dere denne uken, og er egentlig litt lei av å vri hjernen min etter noe å skrive. Fra nå av blir det bare blogging når jeg faktisk har noe å skrive, og når det ikke er lekser eller prøver å øve til. Ha en strålende helg!

Hva skal du i helgen?

høstinspirasjon/ bilder fra weheartit, kollasj av meg

Selv om det nå er høsten som står for tur, er det ingen grunn til å deppe. Disse bildene fra weheartit viser bare noe av alt det herlige som kan gjøres om høsten. Som å gå en tur i varme klær for å se utover sjøen, fordype seg i en god bok, ta bilder av alt og alle, sette på en finn film og spise popcorn, gi hverandre søte uhøytidelige gaver, skrive ut sommerminnene i polarnoid form, bake noe godt, eller drikke kakao fra en pent pyntet kopp. Tilogmed det å stå opp for å gå på skole eller jobb trenger ikke å bli så ille visst det første du ser etter at søvnen er gnidd ut av øyenkrokene, er det rene blomstrete sengetøyet, de fine gardinene i høstens farger, eller bildet av Alex Pettyfer på skapdøren.

Tideligere i dag var det presentasjon av alle konfirmantene i kirken, og da skulle alle gå frem og få en rose. Så nå er jeg offisielt konfirmant, og det er bare å se frem til "festen" på selve dagen 6.mai. Håper det bidrar til at konfirmasjonsmøtene blir en smule mer interessante.

Hva synest du er finest med en ny årstid?

175 sider sommerlykke

Da var 1. august her, og sommeren går mot slutten. Men da er det supert å kunne sitte inne i en varm sofa med en bok med 175 sider spekket full av sommergleder, inspirasjon og lykke. Denne herligheten bærer navnet sommertid, og jeg aner ikke hvor den er fra. Det eneste jeg vet om den er at den er full av søte bilder, og tips, og at den lå på stuebordet vårt.


Her er det bilder og inspirasjon om mye som har med sommeren å gjøre, alt fra å lage søte og kreative bordkort til sommerfesten, til hva du kan gjøre for deg selv på din egen beauty-kveld. For meg er det, som dere kanskje kan tenke dere til, bildene som er mest til inspirasjon, men alt er verdt en titt.

Visst du skal sylte noen av naturens høstdelikatesser, så er det nok av oppskrifter i denne boken. Og ikke minst er det ideer til hvordan du kan lage det pent til til en gave. Viss ikke det er noe for deg, så kan du jo foreksempel slå opp på en av de sidene med ideer til hvordan du kan gjøre det fint utendørs.

Som om dette ikke var nok til å lage en bok med sommerlykke, har de fått plass til noen sider med isoppskrifter. Alt fra youghurtis, til en god sorbet, hvem kan vel motstå det? Jeg vil ihvertfall si det er umulig å bla igjennom denne boken uten å la seg fasinere av noen av disse herlige sidene! Ha en super 1. august alle sammen!

Hva har du tenkt å bruke denne første augustdagen på?

# rule of a lady
_ bildene er hentet herfra, og inspirasjon hentet herfra

Har ikke stort å fortelle dere. Er litt morgentrett, så jeg skriver nok et innlegg med mine egne bilder i litt seinere. Skulle ha en koselig grillkveld her hos meg, men regnet  øser ned, så vi får holde oss inne. Men det blir nok koselig uansett, fordi det er bestejentene som kommer.

Hva er dine planer for kvelden?

inspiring people // Lauren Conrad
_privat


Nå er jeg ferdig med alle de tre bøkene i L.A. Candy serien. Og jeg anbefaler de! De handler helt kort om livet i L.A. som reality stjerner. Inkludert mye  venne og gutte problemer. De er egentlig ganske lettlestte, og så er de jo på engelsk da. Etter min mening er det en kjempebra serie, og jeg ser egentlig for meg Lauren i hovedkarakterene. Bøkene er helt klart noen av de beste jeg har lest på lenge.

The Beauty Department

En veldig god side å åpne dersom du trenger foreksempel hår eller sminke tips. Hun skriver om alt mulig, innen mote/trender og sånt. Dersom du har sett i boken hennes Style, så er det noe det samme du finner på "bloggen". Så jeg besøker denne siden av og til for å få litt ny inspirasjon.


_fra weheartit.com


Lauren selv er både pen og virker jordnær. Hun er - som dere helt sikkert vet - mitt nummer 1 stilikon. Hun har bare det fineste håret jeg vet om. Lange, hun kler midtskill - noe som jeg ABSOLUT ikke kler- og det har en perfekt brun farge (etter min smak). For å si det på en litt kortere måte; jeg tror ikke det er så mye jeg ikke liker ved henne, eller personligheten hennes (sånn som jeg har sett henne).
Dette innlegget er egentlig bare fordi jeg ikke ante hva jeg skulle blogge om, så jeg valgte å lage en "serie" med innlegg om inspirerende personer.

Har du lest noen av bøkene hennes?

right now


_meg (dårlig kvalitet)


Nå er det endelig helg igjen, og en strålende fin lørdagsmorgen. Inne ihvertfall.. Siden jeg våknet så tidelig i dag, så tenkte jeg at jeg kunne fortsette på "inspoveggen" min som jeg startet på i går. Dere ser starten på den på bildet over, og viss dere vil så kan dere få se resultatet når det er klart. Håper det blir vellykket. Jeg hentet inspirasjon fra bestevenn Sara, Maria og mange andre steder. Vet ikke hvor mye mer blogging det blir i dag, siden jeg, Hanna, Janne og June skal ha "fotoshoot" i dag, og så skal Janne sove her. Men det kommer mest sannsynlig et innlegg i morgen. Ha en strålende lørdag, alle søte lesere!

Har du en sånn "inspirasjons vegg" ?

cute quotes

   

    

   

   

   
_weheartit

Dette er en god inspirasjonskilde på sånne regnfulle dager som det er i dag.. Når det ikke er andre ting i hodet ditt enn negative regn-tanker, er weheartit stedet å søke ly. Der finner jeg alltid noe :) I det siste har jeg vært litt hektet på sånne sitater. Det er så utrolig mange fine sitater! To av mine favoritter "right now" er den øverst til høyre; Hope is the dream of a soul awake og I may not be there yet, but I'm closer than yesterday. Alle disse har mye med livet og gjøre, og ofte er det det som er det beste. Nemlig at vi kan kjenne oss igjen i det.

Bruker du sitater som inspirasjon noen gang?

180511 // pink inspiration

   

    

    

    

    
_weheartit


Alt kan tas bilder av. Det var noe som virkelig gjenspeilet seg på weheartit sidene jeg besøkte i dag. Alt fra Big Ben i London, klær på en snor i vinden, makroner og andre søtsaker til en helt enkel sløyfe. Jeg tror jeg må være i et ganske "rosa humør" i dag, for jeg såg både side opp, og side ned, men jeg "heartet" bare rosa bilder i dag. Kankje et litt kjedelig innlegg, men det ble ikke akkurat tatt mengder med bra bilder i går med mitt kamera.. Derfor tenkte jeg at dere snillesnille lesere kunne få se hva jeg brukte som inspirasjon, igjen. Håper dere likte det:-)

Jeg vil spørre dere om noe: er det noen som vil at jeg skal begynne med sånne in my closet innlegg? Og viss det er noe dere lurer på, vil ha mer av på bloggen eller lignende er det bare å spørre i kommentarfeltet, eller sende meg en mail til: karoliiine97@hotmail.com :)

Hva inspirerer deg?

monki // inspiration


_ privat

Alle bildene er tatt fra et "Monki-magasin" som dere ser på det øverste bildet. Det fikk jeg da jeg og Sara gikk rundt i byen etter stafetten og fjellturen. Da var vi rundtomkring på maange butikker. Det eneste jeg kjøpte var en snapple, som jeg sitter å drikker av nå, hihi. Det ble faktisk en veldig fin dag, bortsett fra at det var litt regn i luften. Nå er det bare tysk leksen og å øve litt til en matte"prøve" før jeg må vaske rommet.. En liten opplysning til: Jeg reiser bort i helgen, så det blir ikke blogget noe før søndags kveld eller mandag:-)

Hatt en fin dag?

origami birds
_privat

På torsdag når jeg og bestevenn, Sara, skulle pakke inn gaven til Janne, tenkte vi at vi måtte gjøre noe kreativt. Det gjorde vi. Etter en del tenking kom vi frem til at når Janne åpnet gaven, som var en veske, skulle hun få litt sånn "wow!!" utrykk i ansiktet når hun såg alle de fargerike fuglene. Det klarte vi med glans. Det var faktisk overraskende enkelt å lage de. Viss du har lyst til å prøve selv, er det bare å søke på " origami bird" i søkefeltet. Da får du opp mange ulike videoer, men jeg og Sara likte best denne. (Trykk, så kommer du direkte)

Etterpå blir det kanskje tid til venner, siden vi ikke hadde noen lekser pga. norsk tentamen. Vi har heller ingen mulighet til å forberede oss til den. Ha en fin dag videre, og så håper jeg det er like fint vær  hos dere som hos meg!

Prøvd å lage sånne fugler før?

inspireing images//280411

   

    

    

    

    

    

    
_weheartit

Dette ble et litt mer seriøst innlegg. Her har jeg funnet masse bilder på weheartit, som iallefall er inspirerende for meg. Det går mye i vår og sommer nå her på bloggen, og det vises vel litt igjen i de bildene jeg har plukket ut. Liker godt denne typen bilder, og det ble et litt variert utvalg, med både personer/ uten personer, lyset og farger i de ulike bildene. Jeg føler avogtil at bilder sier mer enn ord, og det kan være lettere å formidle noe gjennom et bilde enn med ord. Så derfor lager jeg sånne inspo innlegg innimellom, i steden for at jeg skal skrive mye tull.

Ble du inspirert?

inspiration // april

    

    

    

    
_weheartit

Våren er den tiden av året jeg har mest inspirasjon. Og det er kanskje fordi da kommer alle de fine blomstene, det grønne gresset og bladene på trærene tilbake etter en lang og kald vinter. Alt går fra å være preget av vinter, til å bli frodig, grønt og fylt med farger! Dette er den fineste årstiden, spør du meg :-)

Hvis noen trenger inspirasjonsråd, vil jeg absolutt anbefale å gå inn på weheartit. Dette er en nettside som er full av inspirasjon for alle. Det er bilder av alt mellom himmel og jord. Hvis du mangler inspirasjon og går inn på weheartit, er jeg ganske sikker på at du fant masse inspirerende bilder!

Liker du weheartit?

inspiration// Blake Lively

 

_weheartit

Mitt andre stilikon (etter Lauren Conrad) er Blake Lively. Hun virker som en utrolig jordnær person med en enorm garderobe, mye penger, bra karriere og ikke mintst: utrolig fint hår! Det er kjempefint, og skulle gjerne hatt det. Kanskje ikke de beste bildene av henne,  men det var noen jeg fant på weheartit. Forresten fikk jeg fiksa det sånn at det går an å kommentere igjen:-)

Stilikonene mine:

Lauren Conrad, Blake Lively og Whitney Port♥

Hvem er ditt/dine stilikon?

inspiring images

_weheartit

Da er snart den siste helgen i mars 2011 over, og vi nermer oss enda mer sommeren. Sorry at jeg maser litt vel mye om det, men det er den beste tiden av året ifølge meg. Vet ikke helt hva jeg skal blogge om i dag, så det blir noen inspirasjonsbilder fra weheartit. Håper de kan være litt inspirerende for flere enn meg:-)

I morgen er det mandag, altså ny uke med nye muligheter. Skal ha musikk igjen, i to timer. Det er ikke det verste jeg har, vi danser og synger til waka waka og skal ha noen sanger til. Får sikkert vite hvilke i morgen.. Får tilbake norsk intervjuet vi skrev før vinterferien også. Lurer på hva karakter jeg får, hihi:-)

Hva synest du?

_weheartit.comarkiv

 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • chlotes & fashion
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • høst
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • interiør
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • tanker, ønsker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits