life

Da var 3 av de 6 gangene med konfirmasjonsundervisning før jul unnagjort. Foto er helt fint det, men som alt annet tar det tid. Får nesten ikke tid til annet på tirsdagene enn å spise, gjøre lekser og være på foto. Skal se om jeg ikke kan få skrevet noe ordentlig og lagt ut noen bilder jeg har tatt selv i løpet av denne uken, men har et samfunnsfag-gruppe-prosjekt med fremføring på fredag som til nå ikke har funket (det vil si mye jobb de siste dagene), skrivedag i norsk på torsdag og matteprøve på fredag, så det er bare å håpe. Ble noen bra bilder i dag, så må jeg legge de inn på pc-en en dag. Det blir litt inspirasjonsbilder til dere nok en gang.

   

   

    
/ alle bildene er hentet fra weheartit.com

Hvordan er hverdagen din for tiden?

this weekend


/ weheartit

Enda er det bare onsdag, men i morgen drar jeg til Haugesund. Det er fri på fredag så derfor drar jeg etter skolen i morgen. Har ikke blitt mye blogg denne uken heller, men håper jeg får et inspirasjonskikk og tar en hel haug med bilder i helgen. Blir nok litt sånn som dette, og klær og mote og lignende nå frem til konfirmasjonen og jeg får meg speilrekleks. Håper dere får en superfin helg og resten av denne uken alle sammen!

Hva skal du i helgen?

new week


/ bilde fra weheartit.com

Ja, da var det mandag, noe som betyr ny uke med nye muligheter. Og nye lekser.. Sitter her å skriver om diamanter i naturfag, og har nettop skrevet om vold i rle. Fin start må jeg si. Vi fikk faktisk en ny jente i klassen i dag også, det kan bli spennende siden hun ikke kan norsk. Nå får jeg se om jeg får tak i Janne.. Btw; så kom klassebildene vi tok for lengesiden i dag.. Ha en superduper ettermiddag alle sammen!

Har du tatt klassebilde?

etter regnet synger fuglene


/ tatt av meg

Håper virkelig det snart slutter å regne så de stakkars fuglene får synge litt her i Bergensområdene også. Det er litt tragisk aat denne herlige nye årstiden starter med ukesvis med regn. Nå må jeg ikke bare snakke om været, så da kan jeg vel si noe så utrolig interessant som at jeg er ferdig med leksene for i dag og i morgen, og at jeg skal på konfirmasjonsundervisning rett etter skolen i morgen. Som kanskje noen av dere skjønner er inspirasjonen min utrolig dårlig. Liker tydeligvis å måle ting i prosent i dag, så jeg har 0,1% inspirasjon. Håper den snart kommer tilbake til den lille hjernen min! Håper inspirasjonen ikke er langt unna, så dere kan få noe spennende å lese!

Flere som sliter med inspirasjonen?

 

fra turen over fjorden


/ tatt av meg

I morgen skal vi ha en skoledag litt utenom det vanlige, vi skal nemlig være med og på sjøen hele dagen. Det blir nok koselig. Jeg skal ta med kameraet og forhåpentligvis få noen bilder å vise dere. Dette bildet derimot, var fra helgen på båten vi tok. Ikke supergod kvalitet pga. det er tatt ut av vinduet. Blogges i morgen!

Har dere avogtil skoledager som er litt utenom det vanlige?

sweetness


/bilde tatt av meg

Overskriften er inspirert av engelsklæreren min, visst noen lurte. Nå har jeg akkurat vært på en liten tur med en av hundene mine, da såg vi et lite piggete pinnsvin. Nå må jeg ta på meg skoene og løpe bort til Sara, før jeg kommer for seint, hihi. Snakkes i morgen!

Hva skal du i dag?

200811

Hva er vel bedre enn å ikke gjøre noe den første lørdagen i skoleåret? Det har vært en del av og på med regn i dag, så det er ikke veldig mye utevær i dag, men jeg tok allikevel på meg regnjakken over college jakken min for å kjøpe det nye på nærmeste matbutikk. Som bildet forteller, har jeg ikke store planer resten av dagen heller. Det er godt med sånne dager også innimellom. Håper dere har en litt mer sosial dag enn meg, hihi.


/ tatt av meg

Hva er dine planer for kvelden?

Rihanna i Bergen i kveld

Nå var første dag som niendeklassing unnagjordt, og det føles godt! Nå er det bare å legge bokbind på de to siste bøkene, gjøre meg klar med å spise litt osv, og så dra til byen på Rihanna konsert! Blir helt sykt! Rihanna i Bergen, på Koengen liksom, ikke langt fra der jeg bor. Jaja, dette ble ikke et langt innlegg, men har en del å gjøre så vi snakkes i morgen!


/ weheartit.com
Hva synest du om Rihanna?

back to school

Nå er sommerferien min over, og det er tilbake på skolebenken i morgen, som niendeklassing. Må si at jeg faktisk gleder meg litt, men minuset er jo selvfølgelig at jeg må stå opp klokken syv.. Nå er skolesekken pakket klar, klærene ligger pent sammenbrettet i klesskapet klar til bruk, og neglene lakkes i en herlig knall baby blue farge.


/ gammelt arkivbilde tatt av meg


Dagen i dag måtte jo bare nytes, og derfor prøvde jeg og Sara oss på noe nytt og spennende, mocca frapé (iskaffe). Vi hadde ikke laget det før, så det ble litt sånn det blir første gangen man prøver noe nytt. Den var altså ganske god, men neste gang blir den perfekt. Den beste måten å lære på er jo å lære av sine feil.. Jeg hadde ikke med meg kameraet, og det ble derfor ingen bilder, men Sara laget et innlegg her.

Planen for resten av kvelden er å lakke neglene på den andre hånden, dusje, ansiktsmaske og slappe av. Det blir godt nå som et tegn på at det ikke er ferie lenger. Helt til sist i dag må jeg bare si at siden jeg kommer til å ha mye å gjøre i nermeste fremtid; som Rihanna konsert i morgen (!!!!!), lekser, konfirmasjonsundervisning og andre ting å gjøre, er det ikke sikkert det blir blogget hver dag i enkelte travle perioder. Jeg skal gjøre så godt som jeg kan:-)
Ha en fortsatt super kveld, alle sammen!

Hva skal du i kveld?

Sander

Nå er jeg hjemme etter den superkoslige overnattingen hos Sara fra i går til i dag. Vi lagde oss smoothies og spiste boller. Etter vi hadde spist frokost gikk vi bort til meg med tingene mine, og så var det bare å nyte dagen. Vi gikk litt rundt på de tørre asfaltveiene, jeg med mine slitte rosa hilfiger sko og sara med sine sandaler, inn på en liten naturvei, og tilbake igjen der vi tok en del bilder. Senere kjøpte vi oss is, som det var meningen at vi skulle nyte, men den smeltet  litt etter litt. Og før vi hadde kommet frem til stedet det var meningen vi skulle sitte, hadde mer eller mindre hele isen blitt helt bløt. Da hadde vi ihvertfall en grunn til å dyppe hendene i det småkalde saltvannet. På veien møtte vi en supersøt katt med et svart skinnhalsbånd rundt halsen, med et blått hjerte der det sto; Sander. Han var utrolig fotogen, men siden kameraet mitt er litt treigt ble det ikke så mange bilder av dette herlige vesenet.
/ privat


Hva har du gjort i dag?

music on - world off


 / bilde tatt av meg


Det er så herlig å kunne kjenne at solen varmer, når den først viser seg for oss på den litt overskyede himmelen. Ekte vestlandssommervær, spør du meg. Jeg er vokst opp med dette, så dette er helt normalt. Men så er det jo deilig å kunne ligge ute i det herlige sommergrønne gresset med musikk i ørene! Akkurat nå har jeg ikke veldig god inspirasjon, men jeg lurer på om dere kan gi meg noen tips til noen sanger jeg burde ha på ipoden.

Senere i dag blir det nok grilling, og i morgen drar jeg og familien til vårt superfine internettfrie sted, og blir der til onsdag. Jeg tror jeg får blogget et innlegg eller to til dere også før jeg drar i morgen, det kommer an på været. Håper iallefall at dere får noen herlige sommerdager mens jeg er borte!

Har du noen bra sangtips?

det nye

Hva er vel bedre enn en dag på Lagunen storsenter med bare kos og shopping? Det ble noen innkjøp på finalesalg, men det vet jeg ikke om jeg legger ut bilder av. Det var iallefall to college jakker 49kr per stykk fra Cubus, enslags oversized genser 200kr fra only, og en svart basic singlet 50kr fra byoung. Jeg er fornøyd jeg, hihi. Nå skal jeg kikke litt i det nye, som jeg også kjøpte. Seinere på ettermiddagen en gang skal jeg være med Hanna, det blir sikkert koselig! Ha en super dag alle sammen!


/bilde tatt av meg


Hvilke magasiner leser du?

yesterday


Mo

Stella Mwangi

Gabrielle

og selveste Chris Medina

Nydelig vær, masse folk, bra artister med bra musikk, pizza på pastasentralen; kan det bli bedre? Det var to herlige timer på den fullspekkede Festplassen i Bergen i gårkveld. Litt irriterende å ikke få med seg alt, men jeg såg det meste. Det var utrolig vanskelig å ta bra bilder, så noen ganger filmet jeg i stedet. Kvaliteten på de korte videoene ble så dårlige at de ikke var noe å vise, men dere fikk iallefall noen bilder. Når selveste Chris Medina stod på senen og sang What are words, filmet jeg med en tåre i øyenkroken. Og etter han hadde sunget, fikk han alle 14 000 menneskene på Festplassen til å si "Hi, Juliana!" til forloveden hans i Usa. Etter konserten gikk vi for å spise med noen andre på Pastasentralen. Det var rett og slett en herlig kveld!/ alle bildene er tatt av meg


Nå skal jeg og Sara nyte dagen i solen. Og det er bare to dager til vi reiser til Spania, så trenger litt grunnlag for all solen der nede.

Hva gjorde du i går kveld?

sleepover
/meg


Det ble ikke så mange bra bilder i går, men de to beste ser du over. Nå venter vi på at Janne skal ta kontakt. Så får vi se hva vi gjør. Dere får kose dere resten av dagen!

Hva er dine planer for dagen?

kiwiVæret stråler ikke like mye som de andre dagene, men temperaturen er topp. Fikk ikke blogget i går, måtte nyte solen vet du. Nå skal vel jeg og Sara finne på noe. Så dere få ha en fin dag!

Hvordan har sommeren vært så langt?

it's the classic red

Nå håper jeg at sommeren kommer. I dag. Bare et glimt av sol, som strekker seg over litt tid, og blir til timer. Nå ser det ikke lovende ut. Tåken henger tett rundt fjellene utenfor vinduet mitt. Temperaturen kan jo være bra, men har ikke kjent etter. Håper det blir så fint at det går an å nyte. Første dagen hjemme etter en uke borte. Spise is, være med de beste vennene, sole seg, slappe av og kanskje ha en liten photoshoot. Det hadde vært hærlig. Får se hva som skjer, og tar minutt for minutt. Ha en super dag!

Hva er dine planer for dagen?

fresh mint


Da er jeg hjemme etter en herlig uke i Haugesund med familie. Men må jo si at jeg fikk en god følelse av å ha kommet hjem da. Sitter nå inne på det alltid lyse rommet mitt, og har krysset alle fingrene mine for at det skal bli fint vær de neste to ukene. Trenger så sårt litt farge på den utrolig vinterbleke huden min. Skal bruke nærmeste fremtid med mine aller beste venner. Håper dere har hatt en like fin uke som jeg har hatt!

Har du gjort noe spennende den siste uken?

breakout weekend


_bildene er tatt og redigert av meg


Sånn, da var jeg hjemme igjen etter nok en avslappende helg på et internettfritt sted. Det var rett og slett herlig! På fredagen kom vi frem i 18 tiden, så da tok vi egentlig det bare helt med ro, å såg på VG-lista konserten på tv. Men på lørdag var det shopping. Det var et slags marked i sentrum der.

Og nok en gang ble det er morgeninnlegg på dere. Jeg har gjort noen innkjøp også, og de skal dere få se senere i kveld, eller i morgen. Det kommer an på inspirasjonen min. Nå sitter jeg ihvertfall her å spiser en helt utrolig inspirerende skive med jordbærsyltetøy. (ironi) og så skal vi ha "balldag" med min og en annen klasse, på idrettsbanen i hele dag. Det kan bli en grei dag, og i tillegg skal vi grille. Håper bare det ikke begynner å regne, da er det litt kjipt å være ute å spille volleyball og fotball.. Håper dere hadde en like fin helg som det jeg hadde :-)

Hva skal du i dag?

I'm leaving for a while

_tatt av meg


Etter skolen drar jeg og Sara, som sagt. Jeg ville bare poste et raskt innlegg til dere å si at det ikke blir mer blogging før mandag, siden vi kommer hjem litt sent på søndag. Men dere må virkelig ha en super helg alle sammen! Og så håper jeg dere er litt heldigere med været enn det ser ut til at vi blir:-)

Nå må jeg løpe til skolen!

Ha en finfin helg alle sammen!

Hva er dine planer for kvelden?


saturday and sunday
_ alle bildene er tatt og redigert av meg

For en herlig helg! Nå er jeg hjemme etter å ha vært på hytten til Sara. Det var bare helt herlig å slappe av, sole seg, grille, spise vannmelon, se film til langt ut på kvelden og å ta masse bilder! Hva er vel bedre enn det? Jeg elsker at hytten deres ligger bare en halvt minutts tur fra sjøen! Får håpe været holder til i morgen, så vi får nyte en av de siste fridagene før den etterlengtede sommerferien! Skulle egentlig postet dette på slndag, men nettet sluttet å virke når alle bildene var lastet opp, og all teksten var skrevet. Jeg trykket på "lagre og publiser" knappen, og da slutta det å virke... 

Hvor var dere i helgen?

17:10


_weheartit


Da var jobbdagen over. Jeg jobbet i en butikk som heter Landboden, og er noe tilsvarende Kremmerhuset. De har utrolig mye fine interiørting der, noe som passet midt i blinken for meg. Det var utrolig lite folk innom, men jeg fikk prøvd litt av hvert. Alt fra å stå i kassen og pakke inn ting, til å prise nye varer. Nå tenkte jeg å begyne på en sånn hjemmeoppgave vi fikk å jobbe med i morgen om hva vi gjorde i dag, siden vi fikk fri når 10. klassene skal ha munnlig eksamen. Kanskje det blir noen nye bilder da? Ha en fin dag videre!

Har du hatt jobbdag?

you jump, I jump. Remember?


_redigert av meg

Dette sier jeg hele tiden. Egentlig en av de to replikkene jeg husker fra den tårevåte kvelden vi så Titanic. Elsker det nå for tiden! Utrolig søtt sagt av Jack, eller Leonardo DiCaprio da, hihi.

Dagen i dag var ganske vanlig. Som jeg sa i går var jeg ute hele dagen, og trodde jeg hadde fått litt farge. Der tok jeg feil. I dag kom nemlig en i klassen tilbake fra Spania, og jeg følte meg bare som den bleikeste pesronen på jorden. Neida, men jeg må sole meg mye mer denne sommeren. Noe som ikke går i dag, fordi sommerværet har forduftet. Dette ble nok et uinteressant innlegg fra det heelt vanlige livet mitt. BTW! Viss noen har lyst til å lage nytt design til meg hadde jeg blitt superglad! Dere kan sende det til karoliiine97@hotmail.com. Ha en fortsatt fin dag!

Hva er ditt favorittsitat?

duck family


_privat

I dag var jeg og Sara nede ved sjøen å tok noen nydelige bilder. Det får dere høre om i neste innlegg, men nå er jeg egentlig bare dødstrøtt. Skulle bare gi et lite livstegn fra meg, og si at denne nydelige dagen skal dere få i detalj i morgen. Viss dere ikke vil vente til i morgen, kan dere se innlegget til Sara, og å komme rett til innlegget ved å trykke her. Ha en fortsatt fin kveld!

Hatt en fin dag? 

this weekend, so far..

Denne helgen har jeg nesten ikke vært hjemme. Først var jeg ute hos Sara for å bake søte små gulrotcupcakes til Hanna sin sleepover. De ble veldig gode, men eneste minuset var at vi spiste de samtidig som vi såg Titanic, og dermed ble det en del tårer som dryppet ned på de..

Og Titanic er verdens tristeste film, og det gjør det ikke akkurat bedre at Leonardo diCaprio spiller den snille Jack Dawson, som må dø..

For å lette på den tårevåte "atmosfæren" det ble etter all gråtingen, såg vi Grease om morgenen. Det hjalp med litt livlig musikk, tighte skinnklær og "råtøffe" bilder.

Seinere gikk vi opp på senteret i steikende sol, for å kjøpe gave til Marte. Hun feiret nemlig bursdagen sin i går. Det ble en goodibag med litt av hvert oppi.

Nå skal jeg og Sara snart ut for å ta bilder ( igjen :P) og det blir koselig! Ha en fin helg videre!
_privat


Har dere hatt en fin helg, so far? 

you never know...

... what meets you around the next corner.


_privat


Nå er jeg akkurat ferdig med å rydde på rommet. Det tok sin tid, men nå gadd jeg ikke mer rydding og sånn. så da skriver jeg heller til dere. Har ikke veldig mye å si ettersom det egentlig er en ganske vanlig hverdag nå for tiden. Skal bake muffins seinere, men det blir bare toro pakke, haha. Det er egentlig fordi butikkene er stengt og vi ikke har nok egg til å lage en ordentlig cupcakerøre.. Skal ha de med når jeg og de beste folkene i hele verden skal ha overnatting hos Hanna. Det blir nok kjempekoselig! Jeg regner med at det ikke er soving det blir mest av, og i morgen skal jeg litt av hvert, men skal prøve så godt jeg kan å få blogget litt til dere! Tusen takk for alle de fine kommentarene dere poster! Og ha en fin helg videre!

Hva skal du i kveld?

today


_privat

Nå er vi akkurat kommet inn etter å ha tatt noen bilder i vinden. Det bildet dere ser over, er fra en annen gang, men det gikk i litt samme tema. Må gjøre alt man kan når det fint vær! Tror det ble noen bra. Skal bare gå en dag til på skolen denne uken, før det er helg! Det blir godt med langhelg nå. Skal blogge litt bedre i morgen, når jeg forhåpentlig vis har fått litt ny inspirasjon. Ha en fin dag og nyt solen viss du er så heldig at den viser seg på himmelen der du bor!

Har du planer for denne tirsdagen?

pudder


_privat


Dette er et av de mange bildene vi tok i går. Det ble en superkoselig dag, men Hanna kunne ikke komme alikevell. June gikk etter noen timer, men Janne ble og overnattet her. Var litt kjipt å måtte stå opp klokken 8.30 i dag for å hente avisene vi skulle selge, når vi hadde vært våken til halv 4 i natt.. Nå er jeg i hvertfall klar for en kveld med tv og avslapping. Jaja, har bare tre skoledager denne uken, så det må jeg klare! Ha en fortsatt fin søndag!

Hvordan har din helg vært?

to do list // 270511_redigert i fotoscape


Sånn ser dagen min ut sånn ca. Fredagen er på en måte min daffedag. På skolen i dag hadde vi tysk gloseprøve, og vi hadde fått 73 gloser vi skulle øve på på to dager. Det var bare 20 gloser på prøven.. Så jeg tror det gikk ganske bra. I dag var jo alle som spiller håndball reist på cup, så vi var ganske få i klassen. I morgen skal jeg være med noen av jentene, og så skal Janne overnatte her, så dette kan bli en kjempekoselig helg. God helg alle sammen!

Hvordan ser en vanlig fredag ut for deg?

good evening


_privat

Da  fikk jeg endelig tid til å blogge. Og atter en gang ble det et matbilde.. Har nettopp spist nybakte boller, og må virkelig si at det smakte. Og akkurat når vi spiste, lyste det opp med sol på himmelen. Det har altså gått fra en regntung grå søndag, til en fin solskinsdag. I morges solgte jeg og Sara VG for Janne, så vi tjente noen kroner på det. Så gikk vi hjem og tok noen bilder, men hennes kamera..Får håpe det blir litt bedre blogging neste uke, hihi. Nå etterpå skal jeg ha en slags "beautykveld" her for meg selv. Ha en fin kveld alle sammen!

Hva har du gjort i dag?


home again

Dette blir et innlegg bare for at dere skal vite at jeg er hjemme igjen. Har ikke tid til å legge ut bilder eller noe, men det kommer. Helgen var super - med alt fra herlige små søskenbarn til hundevalper. Nå er det bare i morgen på skolen, så er det fri på 17. mai! Har svart på alle kommentarene, og det kommer et ordentlig innlegg i morgen.

Hatt en fin helg?

photos // lørdagskvelden


_privat

Dette er bare noen av bildene jeg tok i gårkveld. Vi hadde det superkoselig, og utnyttet den strålene solen helt til vi ikke kunne se den lenger. Vi spiste mye snop, oreo kake og peppes pizza, naam!

I dag skal jeg ut i det fine været å bare ikke gjøre noe, hihi. Etterpå skal jeg være med Janne og da.Denne flotte siste søndagen denne helgen må jo bare brukes så godt det lar seg gjøre, for dette er nesten siste mulighet til å slappe av for på tirsdag er det tentamen i norsk. Så er det Tinestafett og ny fjelltur på torsdag, og sikkert noe de andre dagene, hihi.

Hatt en fin helg?

to do list// 160411Slik ser planen min ut for denne (regnfulle) lørdagen. Ikke spesielt mange planer, men sånn blir det når man går å shoppper hele dagen. Kjøpte litt av hvert der. Blandt annet en kjole fra H&M og en ansiktsmaske fra The Body Shop. Kan sikkert få lagt ut bilder av de en gang også:-) Jeg vil bare si at det blir ikke noen blogging fra meg fra tirsdag og utover resten av påsken. Da reiser jeg nemlig bort til mitt anti-internett-og-blogging-sted. Det tror jeg blir veldig deilig!

Hvordan ser planen din ut for resten av dagen? 

dream sweet dreams..


_privat

Random bilde egentlig, men redigerte det nå for noen minutter siden. Fikk inspirasjon fra Benedicte sin blogg. Det er en av favorittbloggene mine nå for tiden. Så følte jeg for å sette inn tekst og, så da ble det denne. Mandagen har i grunnen vært ganske normal, bortsett fra at vi fikk en ny jente i klassen. Viss ikke jeg skal være med Sara i dag, får jeg vel ta noen bilder:-)

Har du noen favorittblogger?

the boy who holds this key, can open my heart..


_privat

Da var det tirsdag igjen. Og mer forbereding til engelsk framføringen. Og lekser. Jaja, sånn er vel livet :-p Har det ikke så verst da. Nå må jeg bare hente en bok, så må jeg gjøre resten av leksene. Håper alle får en finfin dag!

Ps: Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått!

Likte du bildet?

yesterday night
_privat

Et par bilder fra i går! Det var superkoselig med boller og en tårevåt film: Ps. I love you.

I dag har jeg vært med janne, og nå skal jeg lage middag, så det får bli med dette:-) Btw så er det earth hour i kveld:-)

Noen som skal slukke lyset i kveld 20.30?

girls night tonight

Ja da var det endelig helg, og jeg har fått bekreftet at vi skal på Rihanna konsert i Bergen 18. august 2011! Jeg er superhappy, og trodde ALDRI at jeg kom til å få se henne live fra Bergen etter at vi ikke fikk billetter til den første konserten. Men så var Rihanna såååå snill at hun tok seg tid til å la enda flere norske fans få gleden av å oppleve henne live! Jeg er så glad at jeg har nesten ikke ord!


_privat

Som sagt i overskriften er det jentekveld i kveld. Da får jeg besøk av mine gode gode venner. Det blir sikkert koselig. Da blir det film, popcorn, boller som jeg skal bake nå, bilder, latter og mer latter på menyen. Det gleder jeg meg til:-)Da må jeg vel stikke å få ferdig de bollene, sånn at folksa ikke blir skuffet:-P

Ha en fin helg alle sammen!

Har du planer?

I'm back

Nå har jeg hatt en slags "bloggpause" og det har egentlig vært veldig fint, men jeg har bestemt meg for å fortsette å blogge;-) Kanskje ikke så ofte, men litt nå og da. Takk viss det er noen som vil følge bloggen min  videre!random bilde fra weheartit

 

don't cry over someone who wouldn't cry over you
_privat

Nå har Sara kommet bort. Vi "planlegger" en sånn jentekveld med Janne. Det blir jo koselig. Randomt bilde egentlig, men følte at jeg nesten måtte ha et bilde med i innlegget, og så "snublet" jeg over dette sitatet av Lauren Conrad på weheartit, fikk det over på en lapp og tok bilde av det. Har ikke skjedd så mye i dag må jeg si.. Men men:-)

Hva skal du i dag?

keep calm and have a cupcake
_privat

Dette skiltet kjøpte jeg når jeg var på ferie. Har blitt litt hekta på cupcakes i det siste, og da passet jo dette perfekt:p Det kostet 80 kr på en butikk som het InMari eller noe sånt.

I går var det koselig jentekveld med filmen Dagboken. Den var egentlig ganske bra, men litt for romantisk etter min smak... Etter filmen såg vi reprise av Oscar utdelingen, spiste VM-chips og popcorn og drakk brus og pratet osv... :-)

Likte du skiltet?

my birthday

Yey! I dag er jeg blitt fjorten år! Hihi, har jo feiret dagen både med venner og familie, men fikk rettetang + penger i dag tidelig. På skolen hadde Janne og Sara laget plakat til meg og hengt den opp i gangen:-) Kooslig:-) Meg og Tonje stresset sånn seriøst for å ferdig en sånn framføring vi skal ha i samfunnsfag i morgen... Ja, nå må jeg ta fatt på alt det tunge naturfag stoffet til prøven i morgen... Jaja, håper dere får en fin dag alle sammen! :-)


_privat

Jaja, vet at ikke bilde hadde så mye med saken å gjøre, men jeg tok det i går, så det er i hvertfall nytt;-)

Ha en fin dag alle sammen!

BTW; noen som vil stemme på meg i blogg vs blogg på :http://fridaarida.blogg.no/?

pink


_privat

Dette er enda et bilde fra mandagen, men det er ikke så veldig mye å fortelle dere nå for tiden.. Dagene er egentlig ganske like, snakker med de samme personene osv.. Mye lekser denne uken, og uken har går seint.... Men i morgen er det torsdag, så da er det snart helg <3 og i helgen skal jeg feire bursdagen min, som er neste onsdag, hehe. Såå, denne uken har ikke bare nedturer.. :-) Fikk btw 5+ på sånt norsk prosjekt vi hadde for noen uker siden! *fornøyd* :p

Har dere mye lekser og prøver på skolen?

mirror


_privat

Fikk ikke redigert bildet, men det ble et raskt innlegg for dere:-) Holder på å lage noe til Sara som har bursdag i måren men janne:-)  Så jeg får ta å legge ut er bilde av speil smykket jeg kjøpte for noen uker siden, for nå må jeg gjøre rent på rommet mitt, hihi:-)

Hva skal du i helgen?

i [heart] u


_karoline

Nå er jeg ferdig med alle leksene for hele uken! Eller nesten da, for vi har en historie prøve om den industrielle revolusjonen, og en matte prøve om statistikk++...Btw: I de 3 siste timene på skolen i dag så vi Charlie og sjokoladefabrikken i stedet for å ha engelsk :-)Gleder meg til helg og bursdagen til Sara på lørdag ♥ Og da er det bare litt over en uke til det er min tur til å bli fjortis :-P (neida)

Hva har du gjort i dag?

oreo cake

Var på Egon i går. Der var det sykt koslig, og ikke minst goood mat! Oreo kake in my heart :p

Tok ikke så mangen bilder, men det ble et par av den kaken!


// Foto: meg

Liker du oreo  kake?

birthday party

I dag skal jeg i 14 års dagen til twinza mine <3 Har vært å shopa litt, men ellers ikke gjort noe i dag;)

Gleder meg til klokka 19.00:P !

Gaven://Foto: meg

Kan ikke si hva som er inni, men håper de liker den:)

Planer for i kveld?

_weheartit.comarkiv

 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Beauty
 • Blogg
 • chlotes & fashion
 • Design
 • dreams
 • Everyday
 • Everything
 • Fashion
 • hair
 • høst
 • in my closet
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • interiør
 • Klær
 • Musikk, bøker & film
 • Photos
 • Picture
 • reise
 • spring
 • Style
 • Sugar and spice
 • summer
 • Sweets
 • Tanker
 • tanker og meninger
 • tanker, ønsker og meninger
 • vintage
 • Vår
 • wants
 • Wishes
 • wishlist//

 • lenker

 • Andrea
 • Anette
 • Caroline Maria
 • Mathilde
 • Maud
 • My weheartit
 • Sara
 • Sunniva
 • Susann
 • Synne

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits